Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.03.2014 23:42

Звернення до влади! Ваша бездіяльность може призвести до втрати Криму

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Шановні представники влади України. Ще тиждень вашої бездіяльності і референдум в АРК буде мати тільки один результат - АРК житиме без України. Покваптесь. Для вас та й для всіх нас вихід тільки-но один - підніматися і іхати в Крим працювати з народом. А н

Кожен день вашої бездіяльності катастрофічно знижує вплив Києва на результат запланованого референдуму в АРК. Покваптесь. Для вас та й для всіх нас вихід тільки-но один - підніматися і їхати в Крим працювати з народом.

Мене не залишає відчуття абсурдності ситуації. Агресори розсіялися в Криму, головнокомандувач південними підрозділами ЧФ РФ - сидить в штабі ВМС України, Крим заблокований росіянами (читай анексований) аж до кордонів Херсонської області. А при цьому українська влада чогось чекає - тільки но рапортуючи в соцмережах та ЗМІ, яка українська частина в АРК ще не здалася в полон, та як вона (влада) все це засуджує, або один одного випереджаючи повідомляють як нам допоможе США або Європа. Тактика вичікування, що нібито все воно так собі розвіється - вочевидь працює проти України, та приводить до втрати території т.я. вже четверта частина держави знаходиться під автоматами Росії-агресора. А громадяни Криму? А родини військових, місце проживання яких як на долоні? А органи самоврядування, представникі яких залякані наглими силовиками іншої держави та зрадниками України? А державні установи, військові частини, склади, комплекси з забезпечення безпеки держави? Чи це все покинуто?

А що саме зроблено, щоб ті самі українські військові частини та місцеві органи влади відчули себе захищеними??? Чи був в Криму ВО Президента, чи новий Прокурор, керівник МВС, чи може запрацювали якісь спецгрупи на відновлення української влади та припинення незаконних дій місцевих сепаратистів під прикриттям військових Росії??? Чи може хтось вирішив заарештувати Аксенова або Березовського?

Мені видається дуже дивною позиція офіційної влади, яка приводить все лише до знаменника протистояння на рівні армій. Це ж повна несунітниця. Хочаб тому, що Крим це наша земля!!! І нічого сидячі в Києві базікати за АРК. Пора вже врешті решт піднімати задниці та й їхати на територію Українського Криму боротися за нього без зброї.

Я сам готовий сісти в один з сотен мирних автобусів і їхати разом з вами туди. Бо з вашими млявими підходами, які запізнюються з реакцією щонайменше на три дні - в нас Крим заберуть, чи може саме цього Ви хочете???

Хто-хто, а Ви (представники влади) знаєте як робляться вибори в сучасній Україні. Ще тиждень вашої бездіяльності і референдум в АРК буде мати тільки один результат - АРК житиме без України.

Нагадую. Переможців не судять. І цинічний естаблішмент Росії це добре знав включаючись в боротьбу спочатку за всю Україну з плазуном Януковичем, а зараз - за частину України. Відкрийте очі. Вони воюють, а не позують.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]