Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.07.2015 15:43

Керувати потрібно не лише з кабінету, а й спілкуючись з людьми

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Усі відділення Укрпошти, мережа яких налічує майже 12 тисяч і є найбільшою в Україні серед інших поштових операторів, – потребують неабиякої уваги!

Усі відділення Укрпошти, мережа яких налічує майже 12 тисяч і є найбільшою в Україні серед інших поштових операторів, – потребують неабиякої уваги!

Щоб підприємство розвивалося, керувати потрібно не лише з кабінету, а безпосередньо, спілкуючись з людьми, з колективом, що не робилося роками.

Так, нещодавно я відвідав Миколаївську, Херсонську та Кіровоградську дирекції підприємства. Поспілкувався з працівниками, означив перспективи розвитку Укрпошти на найближчі роки.

Першочерговими завданнями, які ставить перед собою Укрпошта, є посилення безпеки на підприємстві, попередження та запобігання корупції, модернізація поштових відділень, автоматизація виробничого процесу, оптимізація логістичних і мережевих процесів, реформування системи організації продажів, запровадження розподілу витрат, розвиток інфраструктури, впровадження нових послуг та удосконалення сервісу обслуговування.

Ми маємо тримати марку не лише на вітчизняному, але й на світовому ринку поштових послуг. В планах – підняти підприємство до належного рівня якості надання послуг якомога швидше.

Одним з ключових завдань на найближчий період є також підготовка до перетворення державного унітарного комерційного підприємства Укрпошти в акціонерне товариство, 100% акцій якого належатимуть державі. Це дасть можливість швидко реагувати на зміни на ринку, активно управляти якістю поштових послуг.

Сьогодні важливо розставити пріоритети в роботі та правильно розподілити сили, аби усі філії Укрпошти працювали в унісон. Цю «співзвучність» мають забезпечувати керівники регіональних дирекцій підприємства.

Поспілкувавшись з поштовиками, я переконався, що вони готові працювати за найвищими стандартами, надавати високоякісні послуги. Все це вже дає позитивний результат – у поточному році Укрпошта вийшла на рівень стабільно прибуткового підприємства. Це ще раз підтверджує, що  майбутнє Укрпошти залежить від самовідданої праці кожного з поштовиків!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]