Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.04.2015 13:30

Укрпошта підтримує проекти на підтримку захисників України

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Герої не вмирають! Вони залишаються у наших серцях вічно. Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку України завжди підтримує проекти, які показують силу та мужність наших героїв.

Герої не вмирають! Вони залишаються у наших серцях вічно.

Укрпошта як національний оператор поштового зв’язку України завжди підтримує проекти, які показують силу та мужність наших героїв.

Так, у приміщенні Головпоштамту в Києві вчора, 6 квітня, відбулося урочисте відкриття фотовиставки «Повертайся живим», автором якої є Центральний друкований орган Міністерства оброни України газета «Народна армія».

Фотовиставка присвячена військовослужбовцям в зоні проведення АТО.

На світлинах, авторами яких є військові журналісти та фотографи газети «Народна армія» Олександр Клименко, Вадим Ковальов та Роман Туровець, відображені миттєвості буднів та подвигів наших бійців в атмосфері гарячого Сходу.

Відвідати фотовиставку в Києві може кожен охочий до 16 квітня, завітавши за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, Головпоштамт, велика операційна зала.

Далі фотовиставка почне подорож Україною, завітавши до Головпоштамтів найбільших міст.

У рамках фотовиставки «Повертайся живим» Укрпоштою також  представлено серію художніх конвертів «Героям слава!», автором яких є відомий український художник Володимир Таран.

Укрпошта започаткувала серію конвертів минулого року на честь учасників Антитерористичної операції, яким Президент України посмертно присвоїв почесне звання Героя України.

Перші чотири конверти, присвячені трагічно загиблим підполковнику Костянтину Могилко, полковнику Тарасу Сенюку, генерал-майору Сергію Кульчицькому та старшому лейтенанту Євгенію Зеленському, побачили світ на початку грудня 2014 р. У продовження серії, Укрпошта підготувала до випуску нові конверти, присвячені загиблим під час виконання бойових завдань майору Сергію Кривоносову, майору Дмитру Майбороді, полковнику Олександру Аніщенко та Руслану Лужевському.

Детальніше ознайомитись з історією кожного конверту можна в останньому номері електронного журналу Укрпошти «Філателія України».

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]