Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.04.2015 11:12

Пріоритетом у роботі Укрпошти є підвищення якості обслуговування клієн

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні пріоритетом у роботі Укрпошти є підвищення якості обслуговування клієнтів та покращення умов праці для поштовиків.

Сьогодні пріоритетом у роботі Укрпошти є підвищення якості обслуговування клієнтів та покращення умов праці для поштовиків.

Для забезпечення активної роботи з регіональними філіями, мною заплановано ряд робочих поїздок по регіонах України.

Маю мету відвідати усі дирекції Укрпошти, аби вдосконалити їхню діяльність, організувати виконання антикризових заходів, впровадити новітні технології і послуги та вдосконалити стратегію розвитку підприємства в умовах кризи.

Так, 3 квітня відвідав з робочим візитом Житомирщину, зустрівся з керівництвом області.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму між УДППЗ «Укрпошта» та Житомирською ОДА про взаємне співробітництво у сфері надання послуг поштового зв’язку.

Головною метою Меморандуму є забезпечення доступності та прозорості в отриманні адміністративних послуг для населення області.

Також Меморандум передбачає координацію дій сторін стосовно спрощення процесу отримання населенням житлових субсидій.

В ході робочої відвідав виробничі підрозділи Житомирської дирекції, а саме: Цех перевезення пошти, де нещодавно встановлені нові піролізні котли, що забезпечують ефективну роботу котельні та значну економію коштів на оплату енергоносіїв, цех оброблення пошти, відділення поштового зв’язку Житомир-1 та Дільницю кур’єрської доставки.

Також було проведено зустріч з колективом Житомирської дирекції. Під час зустрічі розповів колегам стратегічні плани підприємства на найближчий період.

Крім того, були підбиті підсумки щорічного обласного конкурсу на звання «Краще відділення року» та «Кращий листоноша року».

Хочу зазначити, що Укрпошта в усі часи мала статус стратегічного підприємства. Водночас нам притаманне уміння акумулювати славні традиції минулого й впроваджувати все нове, передове, сучасне. Це забезпечує Укрпошті репутацію надійного поштового оператора, котрий завжди крокує в ногу з часом. Для нас важливий не лише власний імідж, а й забезпечення гідних умов праці для наших працівників.

Тому сьогодні Укрпошта наполегливо працює, аби досягти цієї мети.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]