Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.02.2015 15:42

Укрпошта підписала перший Меморандум про взаємодію

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

10 лютого я підписав перший Меморандум про взаємодію з Українською асоціацією видавців періодичної преси у наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.

 10 лютого я підписав перший Меморандум про взаємодію з Українською асоціацією видавців періодичної преси у наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою. Це дуже визначна подія. Мета підписання Меморандуму – гарантування прав населенню на інформацію, налагодження системного діалогу з громадськістю та поширення інформації про послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.   

  Дуже важливим є встановлення прозорих та справедливих взаємовідносин між видавцями та розповсюджувачами преси, популяризація українських ЗМІ та якісна їх доставка навіть у найвіддаленіші населені пункти нашої країни. Цей Меморандум об’єднає наші зусилля з Українською асоціацією видавців періодичної преси та надасть змогу налагоджувати відносини на засадах рівності сторін та партнерства. Саме від Укрпошти залежить швидка та якісна доставка преси до користувачів послуг. Якість наших послуг має бути на найвищому рівні. Сьогодні на Укрпошті діє програма з управління якістю надання послуг, яка, впевнений, поступово дасть вагомі результати.

  Розвиток інституту передплати та  популяризація українських ЗМІ є спільною справою всіх зацікавлених сторін, серед яких: держава, видавець, пошта, передплатник. Лише за умови скоординованих заходів передплата буде жити в майбутньому! 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]