Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.11.2015 13:32

Україні потрібен слуга народу!?

Журналіст, громадський діяч

Дякуючи телеканалу «Студія 1+1» українські громадяни мають змогу побачити, що справжній український Президент має бути слугою народу.

Мені здається, що Україна ступає в новий етап розвитку. За декілька днів, ми «відзначатимемо» ряд знакових подій: річницю   підписання Коаліційної угоди партіями-переможцями парламентських виборів -2014, другу річницю початку протестів євроорієнтованих українців на Майдані, річницю бездарності Уряду і півторарічне правління президента Порошенка.

По великому рахунку, політикам, які прийшли до влади після Майдану, на смертях Героїв Небесної Сотні, особливо не має чим похвалитися. Якісь процеси в країні відбуваються. І, начебто, у деяких сферах є позитивні зміни. Проте, громадяни України не відчули їх, не бачать перспектив у впровадженні реформ , але все більше продовжують не довіряти владі.

За весь час перебування при владі, команда «реформаторів» спромоглася отримати безпрецедентну фінансову підтримку з боку Заходу, але натомість позбулася суспільної підтримки.  Влада так і не спромоглася забезпечити покращення життя вже сьогодні, але змогла переконати своїх громадян у безальтернативності влади. І там і тут, успіху досягнуто через залякування суспільства Путіним.

Скажу відверто, я ніколи не був прихильником Януковича, але і не підтримую політики Порошенка, Яценюка та діючих  парламентських партій. Проте, розумію, що у випадку проведення дочасних парламентських виборів,  через «діяльність» наших політичних «камікадзе», у приміщенні під куполом з’явиться ще більше «ворогів» України, ніж там є сьогодні. Тому не впевнений, що краще перевибори і «зелені чоловічки» у парламенті, чи те, що маємо зараз.

Теж саме стосується і президента Порошенка. Усе частіше можна почути, що українці не проти змінити президента, але наразі альтернативи йому не має і Петра Олексійовича ніким замінити.

Але мені здається, що Україна скоро отримає відповідь на це запитання. Поки що, звісно,  віртуальну. Дякуючи телеканалу «Студія 1+1» українські громадяни мають змогу побачити, що справжній український  Президент має бути слугою народу. 

І буде дуже несподівано для політиків, коли головний герой серіалу виробництва «Кварталу-95» незабаром матиме вищий президентський рейтинг, ніж будь-який  український політик. Принаймні сюжет серіалу і кількість українців, які його дивляться говорять про одне – в України з являється альтернатива. Але поки що віртуальна….

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]