Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.06.2015 17:34

Які часи такий і Шевченко

Журналіст, громадський діяч

Істину причину у бажанні усунути міністра екології Шевченка ми можливо довідаємося згодом, але партійні квоти та кадрова корупція в Украіні продовжує процвітати, незважаючи на гарантіі Президента Порошенка про те, що після 25 травня 2014 року не буде жодни

Сьогодні в мережі з'явилося відеозвернення міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка, який звинувачує прем'єр- міністра в політичній розправі і втручанні в особисте життя. Вже завтра на засіданні Уряду планують розглянути звільнення міністра екології  Шевченка у зв'язку з невиконанням ним обов'язків. 

Наміри Яценюка звільнити міністра екологіі з'явилася після звинувачення депутатами цього посадовця  у використанні приватного літака одного з бізнесменів для подорожі до Ніцци, в той час коли у Василькові відбулася пожежа на нафтобазі БРСМ, внаслідок чого загинули люди.

Пам'ятаючи, що в Украіні досі йде суперечка щодо заборони експорт лісу-кругляку, зупинки видачі дозволів на лісокористування та головне – приватизація лісовоі галузі, можна здогадуватися, що навіть якщо б міністр екології прибув на пожежу до Василькова і зробив там селфі, як це робили інші політики, то його крісло всеодно знаходилося в зоні особливої уваги фінансово-політичних груп.

Крім цього, на минулому тижні депутати підтримали відставку екс-керівника СБУ Валентина Наливайченка. Не секрет, що для того, щоб у залі ВР вистачило голосів, посаду міністра екології було обіцяно іншій фракції. Поприте, прем'єр Яценюк вже звернувся до до партії "ВО "Батьківщина" з проханням розглянути доцільність перебування на посаді міністра екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка, який був призначений за квотою цієї фракції.

Істину причину у бажанні усунути І.Шевченка ми можливо довідаємося згодом, але партійні квоти та кадрова корупція в Украіні продовжує процвітати, незважаючи на гарантіі Президента Порошенка про те, що після 25 травня 2014 року не буде жодних призначень за квотами. 

Ось такий в Украіні безквотний принцип формування влади.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]