Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.05.2015 14:40

Право і справедливість для України

Журналіст, громадський діяч

Надіємось, що з перемогою у президентській гонці Анджея Дуди у Польщі, українська політична еліта згадає про такі поняття як право і справедливість. Бо вони дуже потрібні Україні!

Цієї неділі, 24 травня, у Польщі завершилася кампанія з виборів Президента. Перемогу святкує молодий і енергійний лідер консервативної партії «Право і справедливість» Анджей Дуда. І хоча ця партія була опозиційною до екс-президента Комаровського, скоріше за все українсько - польські стосунки тільки посиляться на міжнародній політичній арені. 

Сподіваємося, що Анджей Дуда зуміє впоратися з проросійськими настроями в Польщі і продовжить бути активним прибічником антиросійської коаліції у світі. Примітно, що А.Дуда молодий політик, який з’явився на політичному в політичному істеблішменті Польщі лише 5-6 місяців тому. Можливо український виборець, подібно польському, почне вибирати нові обличчя у вітчизняній політиці, а не тих кого хвалять по-телевізору і хто роками обслуговував винищувачів України! 

А ще, пан Дуда задекларував, що у разі не виконання передвиборчих обіцянок, протягом року, - піде у відставку. Лишається сподіватися, що у нього через рік не буде такого недовиконання передвиборчих обіцянок, як у нашого гаранта. 

Надіємось, що з цією перемогою, українська політична еліта згадає про такі поняття як право і справедливість. Бо вони дуже  потрібні Україні!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]