Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.08.2010 15:56

Cпеціально визначені суб'єкти…

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Отже, Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму» в редакції від 18.05.2010р. набрав чинності. Відповідно до норм зазначеного закону адвокати визнані спеціально виз

Отже, Закон України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму» в редакції від 18.05.2010р. набрав чинності.

Відповідно до норм зазначеного закону адвокати визнані спеціально визначеними суб'єктами первинного фінансового моніторингу, що, зокрема, повинні стати на облік у Державному комітеті фінансового моніторингу України.

Однак наказ Держфінмоніторингу, що ним затверджені відповідні облікові форми, за отриманою нами по телефону інформацією, ще не зареєстровано Міністерством юстиції. Тобто, стати на облік адвокатам зараз фактично неможливо.

Нижче публікую лист згаданого комітету, що на мою думку цікавий і колегам, і широкій громадськості.

Текст запиту, на який відповідає Державний комітет фінансового моніторингу України бажаючі можуть знайти на нашому сайті.

finmon1.jpg

 

finmon2.jpg

 

finmon3.jpg

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]