Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.01.2019 14:51

Безоплатні адвокати Райффайзен Банку

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Новий рік настав, а з ним і адвокатська монополія у судах першої інстанції.

Новий рік настав, а з ним і адвокатська монополія у судах першої інстанції.

Отримали відзив на позов клієнта від «Райффайзен Банку Аваль». Підписала його колега-адвокат, яка один і той самий документ посвідчила як адвокат та як старший юрисконсульт. У відзиві зазначено, що «Банком не понесено та не планується понесення судових витрат по даній справі, окрім сплати судового збору...».

Тобто, представник одного з найбільших банків України однією рукою обслуговує банк як роботодавця на виконання трудового договору, а іншою надає тому ж банку, але вже як клієнту адвоката професійну правничу допомогу.

А оскільки судових витрат, окрім сплати судового збору, банком не понесено і не планується, адвокатська іпостась представника надає професійну правничу допомогу банку (повторюся, одному з найбільших в Україні) на безоплатній основі!

Сподіватимемося, безоплатні адвокати  «Райффайзен Банку Аваль» не загинуть з голоду, а  їх "друге я" не забуде трохи підгодувати адвокатську іпостась за рахунок зарплатні старшого юрисконсульта. 

Отакі гримаси адвокатської монополії.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]