Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.12.2012 12:52

HQDBC

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Хто не здогадався, HQDBC - це Higher qualifications and disciplinary bar commission, найменування англійською мовою Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, відповідно до опублікованого на сайті Положення, затвердженого установчим з’їздом ад

Хто не здогадався, HQDBC - це Higher qualifications and disciplinary bar commission, найменування англійською мовою Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, відповідно до опублікованого на сайті Положення, затвердженого установчим з’їздом адвокатів України.


Положення відрізняється від раніше опублікованих проектів. Наприклад, цього чи цього.


Цікаво, що на сайті Національної асоціації адвокатів України жодного з затверджених установчим з’їздом адвокатів документів знайти поки що не вдається.


Тому Положення про Вищу кваліфікаційно-дисциплінарну комісію адвокатури поки залишається єдиним документом з’їзду, доступним у мережі.


Адвокати та інші читачі можуть самі скласти уявлення про документ.


Особливо цікавим є положення про те, що одним з джерел коштів та майна ВКДКА поряд з відрахуваннями кваліфікаційно-дисциплінарних комісій адвокатури мають стати надходження від основної діяльності.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]