Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.06.2012 00:35

Танці - інструмент енергоефективності?

Експерт з енергоефективності та розвитку відновлюваної енергетики

Займаючись проблеммами енергоефективності іноді просто губишся від здібностей українських чиновників. 21 червня вперше в Україні пройде ексклюзивна промо-акція для дітей та молоді «Ми за чисту енергію!». Гості заходу матимуть непересічну нагоду відвідати м

        Черговий сенсаційний спосіб підвищити енергоефективність в країні запропонували в Державному агентстві з енергоефективності. Виявляється для порятунку конкурентноздатності української економіки треба дати можливість дітям потанцювати.  Та не просто потанцювати, а як сказано на сайті Агентства (http://saee.gov.ua/archives/2404), під керівництвом "зіркових учасників телепроекту «Майданс» Анатолія Фролова та Еліни Нурматової, а також - телепроекту «Танцюють всі» Антона Давиденка й Катерини Білявської".
       Назвати це треба не хороводом звичайно, а ексклюзивної промо-акцією для дітей та молоді «Ми за чисту енергію!». Окрім того, всі бажаючі матимуть змогу взяти участь в автограф-сесії від учасників проектів «Танцюють всі» й «Майданс».
       А для високого рівня зазначити, що захід проводиться за підтримки Європейського Союзу в рамках реалізації проекту «Розбудова спроможності Держенергоефективності України». Тобто гроші виділені європейськими стуктурами, в умовах кризи між іншим, на освіту нашого народу в питаннях енергоефективності.
       Унікальна в нас країна. То народні депутати голосуванням перемогли нераціональне використання енергоресурсів і скасували державний нагляд за енергозбереженням, виключивши цілі розділи з Закону України " Про енергозбереження".
        Слідом профільне Державне Агентство влаштовує танці для дітей, можливо на честь перемоги над нераціональним використанням енергоресурсів, і пропонує їм за одне взяти участь у конкурсі «Намалюй свого Супергероя енергоефективності!». 
        Чомусь здається, що в стилі пам'ятника солдату - визволителю в Берліні. Тільки замість солдата - збірний образ влади, а замість дівчинки врятована від неефективного використання енергоресурсів економіка України.  
        Як і у випадку з тим пам'ятником, все це відбувається за гроші Європейського Союзу. 
        Залишилося ще парад провести з цього приводу. І кинути старі радянські прапори металургійних комбінатів, шахт, рудників де знищені наднормативні витрати ресурсів у підніжжя офісу Агентства (пров. Музейний, 12), ну або до поруч що знаходиться нічного клубу.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]