Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.11.2019 11:29

Підсумки 47-го медіатижня: День Гідності та сварка Зеленського і Тимошенко

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Вшанування Президентом пам'яті загиблих у День Гідності, сварка Зеленського і Тимошенко, коментарі Рябошапки щодо резонансних справ

Медіаохоплення В.Зеленського знизилося на 8% на ТБ та на 3% в інтернеті. Цього тижня Президент вшанував пам'ять загиблих у День Гідності та Свободи, поспілкувався з чеським прем'єром А.Бабішем, посварився з Ю.Тимошенко у Facebook, а також зустрів повернуті Росією українські військові кораблі.

 

47mediaweek

  • Охоплення Р.Рябошапки зросло на 996% на ТБ та на 304% в інтернеті. ЗМІ переважно висвітлювали коментарі Генпрокурора щодо розслідування справ Майдану, кримінальних підозр проти П.Порошенка, а також перевірки судимості нардепа Р.Іванісова.

  • Показники охоплення О.Ляшка зросли на 42% на ТБ та на 105% в інтернеті. ЗМІ висвітлювали подробиці обрання запобіжного заходу О.Ляшку за звинуваченнями у нападі на А.Геруса.

  • Медіаохоплення П.Порошенка зросло на 90% на ТБ та на 27% в інтернеті у зв’язку з намірами слідчих ДБР зняти його депутатську недоторканність.

  • Охоплення Ю.Тимошенко знизилося на 7% на ТБ, однак зросло на 67% в інтернеті. Цього тижня Ю.Тимошенко згадували в контексті її інтернет-сварки з В.Зеленським, а також наміру оскаржити земельну реформу в Конституційному суді.

  • Показники охоплення А.Геруса знизилися на 5% на ТБ та на 1% в інтернеті. ЗМІ переважно згадували А.Геруса у рамках обрання запобіжного заходу О.Ляшку.

  • Більше ніж на 1000% на ТБ та в інтернеті зросло охоплення нардепа зі «Слуги народу» Р.Іванісова у зв’язку зі скандалом навколо виявлення його судимості за зґвалтування.

  • ТБ-охоплення Р.Ахметова знизилося на 24%. Р.Ахметова продовжували згадувати в контексті його благодійної діяльності.

  • Більше ніж на 1000% на ТБ зросло охоплення А.Садового через вручення йому підозри у зловживанні владою.

  • Показники охоплення Р.Труби зросли на 543% на ТБ та на 440% в інтернеті. Очільника ДБР згадували у контексті розслідування справ Майдану та проваджень проти П.Порошенка.

  • Інтернет-охоплення О.Гончарука знизилося на 35%. Інтернет-ЗМІ згадували Прем’єра в рамках перемовин із МВФ, зустрічі з А.Бабішем, а також ситуації з «ПриватБанком».

  • Охоплення І.Коломойського в інтернеті зменшилося на 27%. Сайти висвітлювали реакцію В.Зеленського на заяву І.Коломойського щодо відновлення дружби з РФ, а також подавали коментарі останнього про повернення «ПриватБанку».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]