Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.10.2019 11:05

Підсумки 43-го медіатижня: Скандал навколо пісні "Кварталу 95"

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Візити В.Зеленського до Японії та Золотого, скандал навколо пісні "Кварталу 95" про В.Гонтареву.

Медіаохоплення В.Зеленського зросло на 32% на ТБ та на 46% в інтернеті. Цього тижня Президент здійснив робочий візит до Японії, відвідав Золоте на Луганщині, а також призначив радником секретаря РНБО шоумена С.Сивоху. В контексті візиту до Японії медіа активно повідомляли про участь В.Зеленського у церемонії. Інтронізації Імператора Нарухіто, а також про його зустрічі з Прем'єром Японії Сіндзо Абе та Президентом Німеччини Ф.Штайнмаєром.

43 media week

Медіаохоплення І.Коломойського зросло на 149% на ТБ та на 102% в інтернеті. ЗМІ згадували І.Коломойського в контексті судового процесу щодо повернення «Приватбанку», а також скандалу навколо пісні «Кварталу 95» про пожежу в будинку В.Гонтаревої.

Охоплення О.Гончарука підвищилося на 20% на ТБ та на 68% в інтернеті. ЗМІ висвітлювали заяви Прем’єра з нагоди 50 днів роботи уряду, скандалу навколо пісні «Кварталу 95», а також ситуації зі смогом у Києві.

Більше ніж на 1000% на ТБ зросло охоплення Т.Кутового. Телеканали повідомляли про загибель екс-міністра аграрної політики в авіакатастрофі на Полтавщині.

ТБ-охоплення Р.Ахметова збільшилося на 5%. Р.Ахметова продовжували згадувати у зв’язку з його благодійною діяльністю.

Показники охоплення В.Гонтаревої зросли більше ніж на 1000% на ТБ та в інтернеті у зв’язку зі скандалом навколо пісні «Кварталу 95» про пожежу в її будинку.

Більше ніж на 1000% на ТБ та на 131% в інтернеті зросли показники охоплення Т.Милованова. Найбільш активно ЗМІ повідомляли про засудження Т.Миловановим скандального виступу «Кварталу 95», а також обурення І.Коломойського даною реакцією міністра економіки.

Водночас на 638% на ТБ зросло охоплення В.Бородянського. ЗМІ розповіли про вибачення В.Бородянського перед В.Гонтаревою через пісню «Кварталу 95», а також обурення І.Коломойського відповідними діями міністра культури.

Охоплення В.Кличка збільшилося на 20% на ТБ і на 4% в інтернеті. Медіа згадували мера столиці в контексті опалювального сезону, незаконних забудов, а також створення депутатами Київради групи «Новий Київ».

Показники охоплення П.Порошенка зменшилися на 53% на ТБ і на 7% в інтернеті. ЗМІ повідомляли про участь П.Порошенка у церемонії прощання із загиблим екс-міністром Т.Кутовим, кримінальні провадження проти екс-президента, а також згадували про продовження новою владою реформ, започаткованих за часів Порошенка.

Інтернет-охоплення Р.Рябошапки знизилося на 29%. Сайти переважно згадували Р.Рябошапку в контексті звільнення С.Горбатюка, а також проведення переатестації прокурорів.

Охоплення А.Богдана в інтернеті підвищилося на 116% у зв’язку з його зустріччю з послами країн G7.

Інтернет-охоплення А.Геруса зросло на 144%. Сайти згадували А.Геруса у зв’язку з його участю в ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера», а також дискусіями навколо законопроєкту про ринок електроенергії.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]