Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.09.2019 17:15

Підсумки 37-го медіатижня: YES, звільнення полонених та розпуск ЦВК

Соціолог, засновниця та директорка дослідницької компанії Gradus Research

Підсумки 37-го медіатижня: Форум "Ялтинська Європейська Стратегія", зустрічі зі звільненими українськими моряками, розпуск ЦВК.

Показники охоплення В.Зеленського знизилися на 13% на ТБ, однак зросли на 20% в інтернеті. Медіа висвітлювали участь Президента у форумі «Ялтинська Європейська Стратегія», його зустріч зі звільненими українськими моряками, а також повідомляли про подання В.Зеленського щодо розпуску ЦВК.

імпічмент президента, звільнення членів ЦВК, а також згадали про його сварку із І.Геращенко.

Більше ніж на 1000% на ТБ зросло охоплення В.Пінчука, якого згадували в контексті його організування форуму «Ялтинська Європейська Стратегія».

Також завдяки участі у даному форумі на 133% на ТБ зріс показник охоплення Л.Кучми. Телеканали висвітлювали коментарі Л.Кучми щодо надання особливого статусу та відправлення миротворців на Донбас.

Медіаохоплення П.Порошенка знизилося на 30% на ТБ, однак зросло на 15% в інтернеті. Згадувалися заяви екс-президента про приєднання «Європейської солідарності» до «Європейської народної партії», а також про політичну вмотивованість розпуску ЦВК.

На 706% на ТБ і на 131% в інтернеті збільшилося охоплення Л.Денісової, яка на цьому тижні розповіла про українських політв’язнів, що й досі залишилися в Росії.

Охоплення С.Вакарчука на ТБ зросло на 13%. С.Вакарчук згадували у зв’язку з його критикою закону про імпічмент та розпуску ЦВК.

Медіаохоплення О.Гончарука впало на 61% на ТБ і на 33% в інтернеті. ЗМІ висвітлювали подробиці участі прем’єра у форумі «Ялтинська Європейська Стратегія», а також поширили його заяви про виділення грошової допомоги звільненим політичним бранцям Кремля.

ТБ-охоплення Р.Ахметова знизилося на 20%. Р.Ахметова продовжували згадували у зв’язку з його благодійною діяльністю.

На 45% серед телеканалів знизилося охоплення В.Кличка. Телеканали повідомляли про участь В.Кличка у форумі «Ялтинська Європейська Стратегія», а також висвітлювали його заяви щодо дострокового розпуску Київради.

Інтернет-охоплення І.Коломойського зросло на 164%. Сайти переважно згадували про зустріч І.Коломойського з В.Зеленським, а також висвітлювали його коментарі щодо стосунків з В.Гонтаревою.

Інтернет-охоплення В.Пристайка зросло на 195%. Інтернет-ЗМІ висвітлювали заяви очільника МЗС щодо умов проведення виборів на Донбасі та перенесення зустрічі «нормандської четвірки».

На 31% в інтернеті знизилося охоплення Р.Рябошапки, який на цьому тижні розповів про пріоритетні розслідування прокуратури та готовність до передачі матеріалів до новоствореного Вищого антикорупційного суду.

Інтернет-охоплення В.Януковича зросло на 44% в зв’язку із його згадками в контексті діяльності екс-соратників.

Охоплення А.Богдана в інтернеті збільшилося на 41%. Інтернет-ЗМІ згадували про зустріч А.Богдана із І.Коломойським, а також про його візит до Дніпра на День міста.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]