Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.04.2019 12:40

Росіян готують до випробування Зеленським

Політичний експерт

Російський телеканал НТВ анонсував запуск розважального шоу «Магія», ведучим якого стане В. Зеленський.

Російський телеканал НТВ анонсував запуск розважального шоу «Магія», ведучим якого стане В. Зеленський. Шоу було знято в 2011 році, але НТВ вирішило, що в 2019 році воно буде знову актуальне. Фактично в такий спосіб НТВ тролить українців. Але не лише це.

В першу чергу історія з шоу - це меседж для російського глядача, якому доносять просту ідею: Зеленський – клоун, а самі українці – нерозвинутий народ. Бо тільки нерозвинутий народ може обрати клоуна Президентом. Така логіка росіян.

І той, хто в Україні може стати Главою держави, в Росії може претендувати максимум на роль ведучого розважального шоу. І росіяни це мають засвоїти. І мають відчути всю свою вищість. Подумати тільки: їх розважає сам Президент України. Ось це рівень.

Насправді дії НТВ – це захисна реакція. Бо обрання Зеленського – це розрив шаблона для російської влади.

В Кремлі й так постійно хвилюються, щоб українці не почали жити краще, ніж їм дозволено. Бо це зруйнує міф про вічну залежність України від Росії. А усвідомити те, що українці почали жити краще з Президентом-шоуменом – це буде повний колапс російських скрєп. Це просто може знищити всю ідею сакральності російських еліт.

Бо тоді виходить, що успішним Президентом може бути не тільки Путін? І взагалі, Президентів можна змінювати раз в 5 років? І після цього країна може навіть почати жити краще?

Такий сценарій Росії точно не потрібен. Тому зараз жителям РФ пропонують не ставитись до виборів в Україні серйозно і просто відпочити під жарти українського Президента… Тому що розуміють, якщо в Зеленського таки вийде, то росіянам буде вже не до сміху.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи