Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2014 10:23

Знову план «ПОІМЕЛІ» або як захопити абсолютну владу за півроку

Майдана -3 не буде, як і не було Майдана-2 бо є один Майдан він розпочався ще в 2004 році і живе в кожному патріоті своєї держави. А живленням «Майданівського синдрому» є небайдужість і дія.

Український народ спроможний налякати. Навіть власну владу. Ми - нація, яка непередбачувана своєю відданістю та дійсним патріотизмом до своєї держави.

Наші Майдани переростають у своєрідні «Майдани свідомості» для кожного небайдужого громадянина, залишаючи при цьому потенційний вогонь в його душі. А це найбільш загрозлива «хвороба» для всіх, хто поряд з нашою державою начебто бажає нам добра та розвитку.  Що Меркель, що Путін розуміють загрозу такої активності, адже «Майдан свідомості» породжує громадську активність, яка просто змітає на своєму шляху всю антинародну поведінку керівників держави, і інколи це може відбуватись не зовсім мирно.

Містер Янукович відпочиває. Сценарій, який реалізується після нього має більш дієвий алгоритм, аніж його старший синок втілював декілька років. 

За спинами патріотів, які воюють з ворогом держави, отримують поранення та гинуть пачками на полі так званого АТО, вдало примостився черговий план «ПОІМЕЛІ».

Введення:

Споглядаючи на Україну півроку тому, деякі громадяни держав-сусідів відчули незвичне для себе відчуття, що незадоволеність діями влади можна виказати в обличчя владі, доповнивши це відчуття та «спілкування» коктейлем Молотова.

Такі відчуття надто небезпечні для «володарів» влади, як з права, так і зліва від України, а тому для всіх потенційних активістів необхідно продемонструвати можливі негативні наслідки всяких там Майданів, і чим жахливіше буде цей наслідок, тим більше буде дезактивуючий ефект Майданівського синдрому. Ось і виходить на арену  «потенційна громадянська війна», з усіма її проявами в усій «красі»: кров, смерть, багато смертей, особливо багато невинних, хаос, жах, і т.д.    

Мета плану:

Понизити градус громадської активності до мінімуму на прикладі України, зменшити кількість відданої та патріотичної ланки в державі, нівелювати потенційні Майдани мінімум на п’ять років, створити «зону відчуження», як бар’єр між Європою та Росією.  І …заробити побільше.

Стратегія:

  • Кулуарні домовленості між США («новою» владою України), Німеччиною, Росією.
  • Породити праобраз громадянської війни на окремо взятій території України, яка буде в подальшому відігравати роль «бар’єру».
  • Відкинути потенційних невдоволених так званою зміною влади, в т.ч. майданівців, в зону бойових дій, бажано там «перемісити» (вибачте за термін, але по формі саме так).
  • Для іншої частини населення - продемонструвати жахливі наслідки, чим більше жертв тим краще, особливо коли жертви цивільні.
  • Виявити та зробити перепис потенційно активних небайдужих громадян. Не кормити та не одягати армію та добровольців - волонтери самі себе проявлять. Потім з ними лише провести потрібну «роботу» або формально приблизити.   
  • Економічно «прибити» середній клас, який потенційно може стати спонсором нової конкурентної політичної сили з народу. Для цього є перевірений спосіб - «пограти» з валютою, ще й заробити нехіло.
  • На фоні крові зайти коротким шляхом та без великих витрат до влади, розсістись там на найближчі п’ять років (бажано ще більше).

Факти, що підтверджують реалізацію плану:

  • Крим здано без бою всіма «гравцями».
  • Під жахом війни проведено вибори президента в один тур.
  • Під маскою АТО, а то по суті «війни», прийнято закони, якими всі потенційні конкуренти діючої влади можна знешкодити в короткий термін.
  • Гра «на публіку» Кабінету Міністрів, а фактично здавання національних інтересів. Відсутність реакційних санкцій по відношенню до Росії говорить про деякий невідомий громадськості таємний пакт.
  • Закон «Про санкції» є профанацією, популізмом в очі народу.
  • За кулісами війни проведено підготовку до позачергових виборів. Всі партії, які входять до «касти» влади підготувались, провели збори, визначились із списками, поділили домовленості. Адже згідно календарного плану виборів, до середини вересня треба буде подавати списки.
  • Виборчі закони не змінено. Лише планують збільшити розміри застав для партій та мажоритарників, щоб ніхто народний та самостійний  не подумав йти на вибори.   
  • Члени ЦВК не змінені.
  • За короткий період, який припадає до позачергових виборів жодна молода сила не об’єднається та не набере необхідного ресурсу. А якщо якимось чудом і набере,  існує друга «лінія оборони» - ЦВК, яка вже кушає з рук «старих – нових», і вже нагороди отримали про всяк випадок.

….

Кому це вигідно – всім, крім народу України.

БО ЗНОВУ ПЛАН «ПОІМЕЛІ» …. головне дійти до ВЛАДИ, а тут всі засоби згодяться.

П.С. Майдана -3 не буде, як і не було Майдана-2 бо є один Майдан він розпочався ще в 2004 році і живе в кожному патріоті своєї держави. А живленням «Майданівського синдрому» є небайдужість і дія. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]