Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
10.05.2014 10:47

Брудні технології на озброєнні “друзів” Януковича!

Депутат Київської міської ради

Одіозна псевдо партія “Зелені” та її лідер Олександр Прогнімак вкотре довели свою цинічну натуру. Ця технічна партія, яка протягом тривалого часу працювала на підтанцьовках у Партії регіонів, вкрала лозунг моєї передвиборчої кампанії

Одіозна псевдо партія “Зелені” та її лідер Олександр Прогнімак вкотре довели свою цинічну натуру. Ця технічна партія, яка протягом тривалого часу працювала на підтанцьовках у Партії регіонів, вкрала лозунг моєї передвиборчої кампанії. Слоган “Життя без сміття” – це один з принципів нашої кампанії вже протягом двох місяців. З ним ми проводили суботники й агітували наших виборців, випускали агітаційну продукцію. Цинічна крадіжка партії Прогнімака вкотре доводить, що ні чого, окрім паразитування, цей персонаж робити не здатен. Особливо цинічно подібна крадіжка виглядає на фоні останніх подій у Києві. Протягом декількох місяців кияни та патріоти з усієї країни боролися проти політичної системи, що створила та виплекала Партія регіонів, однак її колишні сателіти досі бруднять честь цього великого міста. Сподіваюсь, що кияни, більшість з яких є свідомими виборцями, не будуть вестись на брудні провокації й залишать подібні практики у далекому минулому, десь поруч з золотими батонами Януковича та портретами Пшонки.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]