Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2014 14:01

В Києві у сквері встановили незаконний кіоск

Депутат Київської міської ради

На території скверу по вул. Котельникова, 26-32 (навпроти житлового будинку по вул. Верховинній, 28) у Святошинському районі м. Києва з’явилась самовільно встановлена тимчасова споруда.

На території скверу по вул. Котельникова, 26-32 (навпроти житлового будинку по вул. Верховинній, 28) у Святошинському районі м. Києва з’явилась самовільно встановлена тимчасова споруда. Звертаю Вашу увагу на те, що територія скверу по вул. Котельникова, 26-32 відноситься до переліку озеленених територій загального користування, визначеного Програмою комплексного розвитку зеленої зони м. Києва. Згідно із законодавством, сквери призначені для відпочинку населення, а не для встановлення малих архітектурних форм. Це та ж сама тимчасова споруда, яку було демонтовано з зеленої зони біля Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11. Один і той самий кіоск мігрує по всьому мікрорайону. В січні ми добились його демонтажу з зеленої зони біля Спеціалізованого будинку для ветеранів війни та праці, громадян похилого віку та інвалідів на вул. Котельникова, 32/11. А через два місяці він з’явився вже на іншому місці. Цього разу взагалі на території скверу. Тобто власникам кіоску закон не писаний – їм треба тільки десь примостити свій МАФ. Я спрямував депутатські звернення до голови КМДА В. Бондаренка та керівництва Святошинського району щодо демонтажу кіоску, встановленого у сквері на вул. Котельникова, 26-32 у Святошинському районі м. Києва.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]