Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.03.2014 12:39

Київрада має виключити Москву з переліку міст-побратимів

Депутат Київської міської ради

Про які побратимські стосунки між столицями України й Росії можна говорити, якщо Росія здійснює військове вторгнення на територію України?

Київрада має виключити Москву та Санкт-Петербург з переліку міст-побратимів Києва Про які побратимські стосунки між столицями України й Росії можна говорити, якщо Росія здійснює військове вторгнення на територію України? Яка дружба може бути з окупантом? Вони хочуть вести війну з нашим народом, а потім проводити якісь московські культурні заходи у Києві? Ні, такого цинізму не можна допустити. Тому я закликаю керівництво Київради виключити Москву і Санкт-Петербург з переліку міст-побратимів Києва. Також пропоную перейменувати вулиці і площі столиці, які у своїй назві містять слово «московський», - Московський проспект, вулиця Московська, Московська площа. Своїми діями офіційна Москва дискредитує саму ідею побратимських зв’язків між містами. Переконаний, що Всесвітня федерація поріднених міст має усі підстави для виключення зі складу організації російських міст. Нагадаю, що до складу Всесвітньої федерації поріднених міст входять понад 3500 міст з 160 країн світу. Всесвітній День поріднених міст відзначають в останню неділю квітня. А процес встановлення побратимських зв’язків між містами був започаткований Всесвітньою федерацією поріднених міст, яка була створена у квітні 1957 року.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]