Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.10.2023 17:55

5 причин почати продавати на Shopify

Co-founder & CEO технологічної освітньої компанії Voodoo Ecom

Чому вам, як власнику магазину, потрібно перейти на Shopify

Обсяг електронної комерції щороку лише зростає. Для того, щоб зробити замовлення в інтернет-магазині головне мати доступ до інтернету. Зараз понад 60% населення користується інтернетом, а це необмежений потенціал для розвитку e-commerce.

В Україні найпопулярніші майданчики для електронної комерції — Rozetka, Prom, OLX. Але є значно зручніше рішення для власників онлайн-магазинів.

Shopify – це сервіс, де можна створити свій онлайн-магазин без залучення розробників чи веб-дизайнерів. Тут ви самостійно будуєте сайт і є його власником. На цій платформі ви також можете керувати всіма процесами: оновлювати продукти, працювати з CRM-системою, підтримувати хостинг і домен, що є дуже зручно.

Загалом у Shopify є безліч переваг, тож перерахую 5 причин чому вам, як власнику магазину, потрібно перейти на Shopify.

1. Структура магазину

Сайт повинен бути зручним для вашого покупця, або потенційного покупця. Shopify постійно проводить дослідження в сфері електронної комерції, тож вони ідеально знають як люди користуються інтернет-магазинами і дають рекомендації, щоб ваші покупці пройшли найменше кроків для завершення покупки. 

У Shopify є безліч варіантів уже готових тем, за допомогою яких ви можете побудувати свій магазин по блоках.

Крім цього магазин створений на Shopify буде зручно адаптований під мобільну версію, що є типовою проблемою для багатьох інших сервісів. 

2. Платіжні системи

Найпопулярніші платіжні системи — Stripe, Shopify Payments, PayPal, 2Checkout ідеально інтегруються з Shopify. Якщо ви продаєте на Shopify в Україні, то можна під'єднати Fondy, WayForPay. Це допоможе налаштувати платежі так, щоб було зручно вам. А для покупця це гарантія безпечної та швидкої оплати, що підвищує їхню лояльність. 

3. Управління магазином

Навіть, якщо ви ніколи не будували сайти, розібратися як створити магазин на Shopify з нуля ви зможете за лічені дні. Тут дуже простий та інтуїтивно зрозумілий конструктор, який набагато зручніше використовувати для адміністрування свого інтернет-магазину. Це ідеальне рішення для маленького бізнесу, який не має коштів залучати команду для створення та адміністрування сайтів. Достатньо однієї-двох людей, щоб виконувати всі задачі у магазині.

В кожному магазині за замовчуванням стоїть можливість для користувача створювати свій персональний кабінет, бачити історію всіх замовлень. Тож додатково розробляти цю функцію зі спеціалістами не потрібно.

4. Товари

У Shopify можна додати необмежену кількість товарів. Додатково до кожного товару ви можете прописати свої варіації (розміри, кольори, матеріали тощо). Варто згадати інвентаризацію  у Shopify є своя внутрішня інвентаризація за допомогою якої ви зможете відстежувати статистику за кількістю продуктів. Наприклад, якщо у вас розкупили певний товар — це автоматично висвітлиться на сайті.

5. SEO та маркетинг

Shopify постійно оновлюється, адже розуміє наскільки органічний трафік важливий у електронній комерції. Також він легко взаємодіє з Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest. Всі ці соцмережі мають окремі плагіни для зручнішого використання інтеграції з Shopify.

Як бачите, Shopify постійно вдосконалюється, щоб пропонувати підприємцям найкращі рішення для їхнього бізнесу. Варто лише самостійно спробувати створити магазин у цьому сервісі, щоб зрозуміти усі його переваги

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]