Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
29.01.2022 16:45

Звернення до лідерів західних держав та журналістів

Економіст, експерт-аналітик

Військова, дипломатична, фінансова допомога західних держав Україні

Після заяв Президента України пана Зеленського, подекуди відверто хамських та образливих по відношенню до лідерів західних держав, ЗМІ цих країн задають питання: “Навіщо тоді допомагати Україні зброєю, якщо її керманич відверто обвинувачує їх у нагнітанні паніки та ледь не у свідомому погіршенні ситуації в українській економіці та послаблені держави?”
Хочу відповісти їм в якості пересічного українського громадянина, який не має регалій та посад у державних органах.
“Високоповажні панове президенти, прем'єр-міністри, парламентарі держав-партнерів та друзів України, шановні журналісти!
Так, в Україні зараз панує занепокоєння, пов'язане із загрозою повномасштабної зовнішньої військової агресії з боку клептократичного, фашистського режиму Російської імперії.
Не меншою проблемою для нас є розумово обмежений, погано вихований, вкрай некомпетентний та корумпований глава держави з його кримінальним оточенням, до того ж, частина якого пов'язана з російськими спецслужбами.
Але коли йдеться про допомогу ваших держав, і що особливо важливо в сучасних умовах — сучасним озброєнням, дипоматичними зусиллями, то ви допомагаєте не певному пану, який зараз обіймає посаду глави нашої держави.
Він лише менеджер, який найнятий українським народом. Прямо скажемо, як з'ясувалось, дуже слабкий.
Він не монарх і не довічний диктатор, тому покине свою посаду у конституційно визначені строки, а можливо навіть значно раніше.
Такі недорікуваті особи подекуди потрапляють на виборні посади. Це одна з особливостей виборних демократій. Ви це знаєте навіть краще за мене. Бо демократичний устрій у ваших державах існує незрівнянно довше ніж в Україні.
Насправді, і це головне — ви допомагаєте українській державі захистити незалежність та територіальну цілісність!
Ви допомагаєте українському народу!
Ви допомагаєте хоробрим та мужнім українським військовим, волонтерам, медикам, вчителям, працівникам фабрик та заводів, селянам, науковцям, людям похилого віку та дітям!
Зараз саме вони потребують вашої допомоги, про неї ніколи не забудуть, цінуватимуть та згодом сповна віддячать за неї!
Перепрошую за емоційні вислови у бік західних держав українських громадян, які знервовані, стурбовані, а дехто наляканий брязканням зброї з боку Російської імперії”.
P.S.
Впевнений, з цією заявою погоджуються та підтримують сотні тисяч, а можливо навіть мільйони пересічних українських громадян. Тому прохання до всіх, поширюйте її, перекладайте на англійську, французьку, німецьку, іспанську, італійську, португальську, польську, чеську мови та розміщуйте на сайтах та у соціальних мережах західних держав.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]