Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.11.2016 20:04

Підсумки Майдану. Рік третій

Депутат Київради (Батьківщина)

Сьогодні Україна святкує День гідності і свободи, кожен чиновник відчайдушно вітає всіх українців з цим святом. Але давайте спробуємо зрозуміти, які ж реалії настали за ці три роки і як саме стосуються слова "гідність" і "свобода" до цих же чиновників.

Сьогодні Україна святкує День гідності і свободи, кожен чиновник відчайдушно вітає всіх українців з цим святом. Але давайте спробуємо  зрозуміти, які ж реалії настали за ці три роки і як саме стосуються слова "гідність" і "свобода" до цих же чиновників.   

За ці три роки життя українців справді змінилося, ми стали жити по-новому. Ось тільки такого нового, мабуть, ніхто не очікував. Ми втратили Крим, у нас нескінченно стріляють гармати на Сході, рівень безробіття зростає з кожним днем, кількість емігрантів просто зашкалює, тарифи неначе на дріжджах ...  І хто в цьому винен? Майдан? Люди, які просто хотіли жити в своїй країні гідно? Не думаю. Скільки б не минуло революцій, поки що виграють у нас тільки чиновники, які вміють красиво вітати з революцією і вчасно подавати свої прізвища в ЦВК.  

Мені б дуже хотілося, щоб в цей переломний в житті країни момент, ми нарешті змогли б об'єднатися і відбудувати свою незалежну Україну такою, яку ми хочемо її бачити: вільну і гідну.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]