Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.09.2013 22:19

У Конституційному судді є інформація про конституційне звернення

У своїй попередній статті я говорив, що подав конституційне звернення щодо третейський судів. http://blog.liga.net/user/artembaginskiy/article/11698.aspx

Хоча поява інформації про конституційне звернення на сайті Конституційного суду України - це далеко не гарантія, що по ньому відкриють провадження, однак те, що із першого разу вдалось його просунути на колегію суддів, це вже добре. Часто буває так, що секретаріат не пропускає Конституційне звернення до колегії суддів через різні причини. У тексті документу я намагався врахувати всі вимоги формальні та неформальні, які зазначені як у законі, так і ті які КС сам собі придумав. 
Якщо все пройде нормально і рішення КС прийме позитивне, то Третейські суди залишаться тільки на папері. 
Якщо комусь цікаво навіщо я це роблю, я Вам скажу: У мого клієнта є борги перед банком, і дуже великі. І Всі вони вирішені у Третейському суді. Хоча згідно із законом, 70 % боргової суми нарахована незаконно. Щоб почати розгляд спору у державних судах, мені необхідно позбавити Третейських судів статусу "остаточних".

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]