Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.10.2019 18:11

Гірке зізнання Александри Кужель

Експерт з питань соціальної політики

Три скажених принтера. Аналіз законодавчих ініціатив монобільшості.

Гірке зізнання від Александра Кужель: "Я очолюю експертну раду фракції, і читаю всі законопроєкти, що реєструються у Верховній Раді. І я поділила всі законодавчі ініціативи монобільшості  на три великих блоки, три скажених принтера:

Перший скажений принтер – це проєкти, які генерують транснаціональні компанії та структури грантоїдів. Це проєкти, прямо спрямовані на знищення України. Це – впровадження дикого ринку землі, розпродаж за копійки стратегічних підприємств, ГТС, знищення малого та середнього бізнесу як соціальної бази для демократії, закон про концесію. Це ті проєкти, що у випадку їх прийняття зроблять демонтаж держави незворотнім.

Другий принтер – ініціативи, що руйнують Конституційний лад в Україні. Нагадую, що у нас поки ще парламентсько-президентська республіка. Тому всі закони, що спрямовані на перетворення депутатів на слухняних тупих кнопкодавів , готують підґрунтя для диктатури.

Третій принтер- це той, що видає законопроєкти при повній відсутності навіть натяку на стратегію, що при відсутності належної комунікації між депутатами монобільшості призводить до законодавчого хаосу – положення законів суперечать один одному та містять взаємовиключні законодавчі новели.

– МИ втрачаємо статусність країни, і це буде неможливо відновити. Виборець голосує не серцем, а біллю, зубожінням та злиднями, помноженими на віру, що щось зміниться. Часу обмаль, невідворотні процеси демонтажу державності набирають обертів!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]