Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.07.2009 19:04

10-річчя "Батьківщини": у нашої молодої партії багато успіхів попереду!

Експерт з питань соціальної політики

Вчора я був на урочистому зібранні з приводу 10-річчя політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Порадувала дружня атмосфера, тисячі однодумців, що зібралися на це свято у великому залі Міжнародного виставкового центру. Мабуть, всі ми слуха

yulia.jpg
Вчора я був на урочистому зібранні з приводу 10-річчя політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Порадувала дружня атмосфера, тисячі однодумців, що зібралися на це свято у великому залі Міжнародного виставкового центру. Мабуть, всі ми слухали патріотичну та натхненну промову Юлії Тимошенко, затамувавши подих. Величезний заряд енергії!

Для нас це визначна дата. Особливо для тих, хто приходив в партію в складні часи. Часи розгулу кучмізму, акції "Повстань, Україно!". Тоді Юлія Тимошенко була кинута до тюрми правлячим режимом. Це була помста за її громадянську позицію, за її активну боротьбу з корупцією.

10 років - великий термін. Був пройдений великий шлях, є значні здобутки. Треба було й проаналізувати помилки, які були зроблені, щоб їх не повторювати. Я думаю, що це певний етап для нас. А попереду задачі більш складні. Ми їх подолаємо і обов'язково досягнемо мети.

Все починалося з маленької партії, з фракції в десяток людей. Зараз маємо одну з найбільших партій в Україні, одну з найбільших фракцій у Верховній Раді. Це ознака довіри людей до нашої політичної сили.

Але ми не зупинилися на досягнутому. Залишився один крок, який треба зробити - крок до президентства Юлії Володимирівни Тимошенко, щоб вона отримала всю повноту влади. Це необхідно для реалізації програми партії "Батьківщина". Не має продовжуватись така ситуація, коли прем'єр працює, а Президент зупиняє рішення уряду.

Якщо Президентом буде Юлія Тимошенко, я впевнений, що Президент, уряд і парламент будуть однією командою. Вона вміє досягати порозуміння з людьми і працювати на благо народу України. Тому з таким лідером ми обов'язково зможемо вирішити всі нагальні питання в державі. Головне з цих питань - подолати наслідки світової економічної кризи в Україні.

Хочу відзначити, що на урочистому зібранні чудово показала себе "Батьківщина молода". Презентація її успіхів передувала всім іншим доповідям не випадково. Це молодіжна громадська організація, один з паростків громадянського суспільства, які ми плекаємо. Її очолює народний депутат від БЮТ, член комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Євгеній Іванович Суслов.

Осередки ВМГО "Батьківщина молода" є в кожному районі, в кожному місті. Ми розраховуємо на підтримку молоді й сподіваємось, що молодь за допомогою партії "Батьківщина" зможе реалізувати себе, зробити кар'єру у політиці та державному управлінні. Також ми розраховуємо на підтримку молоді на виборах, зараз і в майбутньому.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]