Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2016 15:46

Про людей і щурів

Експерт з питань соціальної політики

Надія Савченко: "Створіть ТСК з офшорів, інакше народ вас втопить!"

Зверніть увагу, що за  створення ТСК щодо офшорів  не проголосували БПП, НФ + ОПоблок - це і є реальна більшість Порошенка!

Фракція «Батьківщина» проголосувала за  створення ТСК щодо офшорів  , однак відповідний проект постанови не був підтриманий парламентом...

Виступаючи з парламентської трибуни на підтримку проекту постанови про створення Тимчасової слідчої комісії ВР щодо офшорів вищих посадових осіб держави, народний депутат від «Батьківщини» Надія Савченко порівняла парламент з «Титаніком».

«Ви всі на «Титаніку»! Ось цей парламент – ми всі на «Титаніку». І щоб ви розуміли, що ніхто з вас не випливе, якщо ви проголосуєте проти створення цієї комісії», – заявила вона.

Савченко додала: «Кожна влада, яка приходить, починає кричати про корупцію минулої влади, не було ще жодної влади, яка б говорила про свою корупцію».

«На вас зараз дивиться народ: якщо ви не створите комісію, то народ вже зрозуміє, які ви! Якщо створите комісію і вона нічого не дасть – народ теж зрозуміє, які ви. В будь-якому випадку. з цього корабля не втечуть навіть криси», – заявила Надія Савченко.

Народний депутат Савченко також закликала своїх колег виправляти помилки.

«Замоліть свої гріхи перед народом! Віддайте, що у вас є зайве і тоді народ ваш «Титанік» винесе на руках, а ви врятуєте Україну! Якщо ви цього не зробите, народ вас втопить, в цю Верховну Раду запустять такий снаряд, що ляжемо тут всі. Тому раджу створити цю комісію і зробити її чесною. Це, можливо, буде перше, що зробить діюча влада для людей!» – наголосила Савченко.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]