Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.06.2015 16:15

Індексація

Експерт з питань соціальної політики

Якщо індексація грошових доходів громадян "може викликати інфляцію", то що тоді викликає підвищення цін і тарифів?!

Вчора у Верховній Раді Президент фактично підтримав наполягання  « Батьківщини » щодо необхідності індексації грошових доходів громадян України. 

« Батьківщина» звертає увагу, що це необхідно якнайшвидше зробити, оскільки із серпня 2014 року, коли було припинено індексацію, індекс інфляції склав у квітні цього року 152,9%, а гривня до долара впала у 2,5 рази, що призвело до масового зубожіння українців. 

У Державному бюджеті України є достатньо коштів (більше 68 млрд. грн. у резерві) для повної індексації зарплат , пенсій і стипендій на рівень інфляції.

Про це сьогодні заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками профспілкових об‘єднань України.

 За її словами, фракція «Батьківщина» сформулювала абсолютно реалістичні вимоги до уряду, які треба виконувати негайно.

 «Фракція внесла відповідний законопроект 2883 щодо відновлення індексації  пенсій і заробітних плат, виходячи з реальних показників бюджету, і збирає підписи лідерів всіх фракцій», - зазначила Тимошенко.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]