Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
05.06.2015 16:15

Індексація

Експерт з питань соціальної політики

Якщо індексація грошових доходів громадян "може викликати інфляцію", то що тоді викликає підвищення цін і тарифів?!

Вчора у Верховній Раді Президент фактично підтримав наполягання «Батьківщини» щодо необхідності індексації грошових доходів громадян України. 

«Батьківщина» звертає увагу, що це необхідноякнайшвидше зробити, оскільки із серпня 2014 року, коли було припиненоіндексацію, індекс інфляції склав у квітні цього року 152,9%, а гривня додолара впала у 2,5 рази, що призвело до масового зубожіння українців. 

У Державномубюджеті України є достатньо коштів (більше 68 млрд. грн. у резерві) для повної індексації зарплат , пенсій і стипендій нарівень інфляції.

Про це сьогодні заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенкопід час зустрічі з представниками профспілкових об‘єднань України.

 За її словами, фракція «Батьківщина» сформулювала абсолютнореалістичні вимоги до уряду, які треба виконувати негайно.

 «Фракція внесла відповідний законопроект 2883 щодовідновлення індексації  пенсій ізаробітних плат, виходячи з реальних показників бюджету, і збирає підписилідерів всіх фракцій», - зазначила Тимошенко.

 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи