Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.09.2014 11:25

Думки стосовно поточної ситуації

Юрист. Громадський діяч

У колгоспі йдуть збори, виступає голова і каже, що в минулому році ми посіяли 20 га буряку, проте усе поїли тля та довгоносик, у цьому році посіяли 50 га буряку, проте знову все поїли тля та довгоносик, так давайте майбутнього року посіємо 200 га буряку –


Зараз, коли у нашій країні йде війна, наша так звана "еліта" влаштувала тарганячі перегони, де призом є 5 років безкарного паразитування на тілі України. Серед учасників є багато й нових облич. Переважно це лідери добровольчих батальйонів, відомі журналісти та активісти і авторитетні постаті Майдану. Ці нові люди не дають колишнім можновладцям далі грабувати народ, тому їх вирішили просто підкупити, адже світ із вікна представницького авто з номерами «ВР» виглядає дещо інакше: люди стають електоратом, який наполегливо заважає швидко проїхати народному депутату до місця його роботи, де він буде займатися «важливими державними справами» після обіду в депутатському ресторані з устрицями та омарами.
В такій ситуації думаючі люди дещо розгубилися, і знову стоять перед столом, на якому для них знову замість їжі розкладають фекалії, трохи розбавивши їх згаданими новими обличчями! Думають кого ж вибрати. Тут варто згадати старий анекдот – у колгоспі йдуть збори, виступає голова і каже, що в минулому році ми посіяли 20 га буряку, проте усе поїли тля та довгоносик, у цьому році посіяли 50 га буряку, проте знову все поїли тля та довгоносик, так давайте майбутнього року посіємо 200 га буряку – нехай тля та довгоносик ним вдавляться! Як показує досвід тля та довгоносик не давляться, так само і наші паразити не можуть наїстися навіть у цей складний військовий час! Не дарма ж кажуть, що кому – війна, а кому – й мати рідна!
Що ж робити в найближчій перспективі? По-перше не слухати солодких розмов наших політиків, а дивитись на їхні діла, як написано у Євангелії від Матфея: "За справами їхніми упізнаєте їх"! А далі ще простіше - не можна обирати тих, хто там уже хоч раз був (вони не подавляться ніколи)! Якраз зараз відбувається випробування через спокусу багатством цих поки що чесних польових командирів, поки що чесних журналістів та активістів Майдану! Побачимо чим це закінчиться… Я думаю, що небагато з них втримається. Система ж не змінилася, просто фінансові потоки (піт і кров нашого народу) від одних перейшли до других…
Що ж робити у більш віддаленій перспективі? Тут відповідь ще більш очевидна: у нас бізнес в Україні уже давно розвивається не завдяки, а всупереч діям очільників та чиновників нашої держави, точно як і військові дії на сході! Усі знають що якби не добровольці і не волонтери, то ДоМбас вже був би там де й Крим. Щоб вижити нам треба самоорганізуватись та запровадити народовладдя, тоді відпаде необхідність у зовнішньому управлінні! Так, це не легко, такого за нашу історію ще не було, але все колись трапляється вперше, і це єдина можливість вирватися із колеса Сансари, яке нам дехто влаштував на Землі! Наш пробуджений Народ серед усіх земних народів найближче підійшов до остаточного вирішення цього питання. Тому зараз сюди стягнуті усі паразитичні сили, щоби не дати нам цього зробити, так би мовити - худоба розбігається, чим же вони будуть харчуватися?
І на останок: Ми обов‘язково переможемо у цій війні - рух за Божественним планом нікому не дано зупинити! Ми та наші опоненти можемо тільки або прискорити, або пригальмувати його, збільшити або зменшити кількість жертв! І один в полі воїн! Ми повинні щоденно працювати над розширенням свідомості землян, особистим прикладом показуючи людям переваги самоорганізації!
P. S. Стосовно східного «брата», то нам доведеться його перемогти, самостійно перемогти… Поки він стоїть – ми будемо боротися з ним самі, а коли впаде – тоді ми не будемо знати куди подітись від «помічників», що захочуть розділити його спадщину! І ми переможемо тому, що з нами Правда і Бог!


Слава Україні!
Героям Слава!

Анатолій Коноваленко  Андрій Махов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]