Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
09.03.2023 13:44

"Голий король"!

Радник Міністра внутрішніх справ України

Рівно за два місяці у москві має відбутися традиційний «скріпний» парад Перемоги на червоній площі. Чи він не відбудеться?

Якщо путін наважиться проводити парад, то яким він буде? Що путін покаже одурманеному ним народу росії?

Розхвалений танк «Армата», який російські танкісти бачили на парадах і жодного разу на полі бою? Грізні колись ракетоносці Ту-160, Ту-22М3, які засипали Україну тисячами крилатих ракет, але так і не змогли зруйнувати ні енергосистему, ні інфраструктуру?

Цікаво, чи крокуватиме червоною площею парадний розрахунок із добірних убивць, ґвалтівників та бандитів чвк «вагнер» на чолі з пригожиним? І якщо ні, то чому? Чим «вагнерівці» гірші за професійних убивць із 64-ї окремої мотострілецької бригади вс рф, що розстрілювали мирних жителів на вулицях Бучі?

Чи вирушать парадні розрахунки колон відразу ж у бій, наступати під Вугледаром, Кремінною, Бахмутом, чи розійдуться жерти горілку по казармах на заздрість сотням тисяч озлоблених мобиків?

Що скаже путін своєму народу про НАТО, межі якого через його злочинну, людоїдську політику присунулися до петербурга на відстань 30 км? Про те, що, ставлячи уявною метою спецоперації відсунути НАТО від кордонів росії, він досяг того, що Швеція і Фінляндія тепер обов'язково стануть членами цього найпотужнішого оборонного союзу у світі.

Підтримка України лише наростає. Дедалі більше лідерів держав відкрито заявляють про те, що їхні народи підтримуватимуть Україну до повної деокупації наших територій, тоді як росія не має жодного союзника, який би підтримав вторгнення путіна на нашу землю.

На параді Перемоги 2005 року в Москві були:

✔️Президент США Джордж Буш,

✔️Канцлер ФРН Герхард Шредер,

✔️Президент Франції Жак Ширак,

✔️Прем'єр-міністр Японії Дзюнітіро Коїдзумі,

✔️Голова КНР Ху Цзіньтао,

✔️Президент Південної Кореї Но Му Хьон,

✔️Прем'єр-міністр Індії Манмоган Сінгх.

А хто буде цього разу? Нікарагуа, Еритрея і, можливо, якщо лаврів дуже попросить – Гвіана.

Важливо, щоб путін обов'язково провів свій традиційний шабаш-парад.

Це на користь України та всього цивілізованого світу, а також росіян. Вони стануть ще на один крок ближчими до розуміння, що ними править «голий король».

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]