Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.10.2009 15:53

МОН вирішив перевірити місця для студентів в гуртожитках

МОН направив лист на ректорів вищих навчальних закладів

МОН вирішив визначити чітку картину на загальнодержавному рівні з проблеми відсутності необхідної кількості місць в студентських гуртожитках , - заявив координатор громадської ініціативи „Студентський захист” Андрій Черних.

 

Як стало сьогодні відомо, 1 жовтня 2009 року за підписом заступника Міністра освіти і науки України П.М.Кулікова був направлений лист на керівників вищих навчальних закладів України щодо визначення додаткової потреби місць в студентських гуртожитках вищих навчальних закладах України.  

 

Серед іншого, Міністерство освіти і науки України вимагає від вузів надати інформацію щодо загальної площі студентського гуртожитку, площі переданої в оренду, проектної кількості місць в гуртожитку, кількості фактично проживаючих студентів та додаткової потреби в місцях.

 

Слід зазначити, що зазначений лист став результатом обговорення питання щодо забезпечення студентів місцями в гуртожитках на зустрічі Міністра освіти і науки України І.О.Вакарчука зі студентськими лідерами 17 вересня 2009 року.

 

„Студентський захист” буде і надалі всіма законними засобами захищати права студентів на поселення в студентські гуртожитки.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]