Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.09.2010 18:03

«Вибух зірки» «Території А» спричинив утворення української маскультури

Політконсультант. Президент Розвиткової Агенції Досліджень та Аналітики "RADA"

Шалений політ часу у 15 років – лише мить у Всесвіті української культури.  Але за ці роки, фактично, був створений пласт сучасного українського ШОУ БІЦу та української мас культури. І все почалося із детонування надпотужної  Зірки  «Території А» та її най

Шалений політ часу у 15 років – лише мить у Всесвіті української культури.  Але за ці роки, фактично, був створений пласт сучасного українського ШОУ БІЦу та української мас культури.
І все почалося із детонування надпотужної  Зірки  «Території А» та її найгучнішої телебомби «Перший національний хіт парад музичних кліпів», який протягом багатьох років незмінно  вела  натхненниця ідеї розвитку сучасної української маскультури Анжеліка Рудницька.
Ті мистецькі проекти: і продюсерський центр, і концертна агенція, і музичні премії, і листівки, і мистецькі доробки етногламуру, та багато, багато іншого – грунт, на якому зростає сучасне українське мистецтво, яке може підняти культуру нації на принципово новий рівень…
«Територія А» - це ЛЕГЕНДА в розвитку, яка вже збирає каміння, але й продовжує закладати те насіння, яке дасть нашій культурі  рясний плодючий врожай.
Анжеліка! Всі натхненники та трудівники «Території А»,
Вам величезні привітання із днем народження (17 вересня)!
Многая літа та величезна подяка за духовний пожиток, який нас піднімає й робить гордими з того, що ми -  УКРАЇНЦІ!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]