Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2023 21:21

Ядерний шантаж – як формула "миру" Путіна

Політконсультант. Президент Розвиткової Агенції Досліджень та Аналітики "RADA"

Ядерна риторика Путіна та Лукашенка – це благання про перемир’я.

Путіна, як і завжди виходить із свого розуміння, що може залякати всіх, для того, щоб добитися своїх геополітичних цілей. Підключає Лукашенка, який заявляє про ядерку в Білорусі та «мінською формулою миру» з заморозкою війни (щоб росіяни залишилися на окупованій українській території) та забороною пересування зброї (себто, щоб припинилося постачання зброї Україні для контрнаступу). Путін і Орбану дав завдання сказати про третю світову (вважається що третя світова має бути ядерною – вербальна ядерна ескалація) та і про миротворців (а миротворці завжди стають між конфліктуючими сторонами на лінії розмежування – не на кордонах держав- а на лінії розмежування).

Тобто і Орбан, і Лукашенко благають всіх за Путіна, щоб Україна зупинилася і не деокупувала свої території. Бо в такому разі війська рф будуть розбиті і все це може призвести до краху режиму в кремлі.

Але нам і світу своє робити: звільняти Україну, розбити армію рф, притягнути військових і політичних злочинців до відповідальності в рамках міжнародного права та сформованого міжнародного кримінального трибуналу.

Міжнародне право, Демократія і Свобода, Україна та вільний цивілізований світ ПЕРЕМОЖУТЬ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]