Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.10.2022 20:50

Ультиматум Червоному Хресту

Політконсультант. Президент Розвиткової Агенції Досліджень та Аналітики "RADA"

Міжнародний Комітет Червоного Хреста або виконує свої зобов'язання, або від його послуг відмовляються.

Оленівка. Червоний Хрест брав на себе зобов'язання, щодо звільнення наших військовополонених азовців.

Це було частиною операції по припиненню вогню, здачі в полон для подальшого обміну та повернення додому. Та багато наших азовців все що у полоні. Багато з них загинуло в Оленівці після теракту, влаштованого росіянами, щоби прикрити систематичні катування. Червоний Хрест мовчить і нічого не робить, щоби звільнити наших.

Тому сьогодні був висунутий ультиматум Міжнародному Комітету Червоного Хреста на зустрічі керівництва ОП, МЗС, СБУ, ГУР, представників прокуратури та ВР, українського Омбудсмена із Червоним Хрестом та іншими міжнародними організаціями.

Глава ОП Андрій Єрмак, головуючий на онлайн зустрічі, фактично поставив ультиматум: У Червоного Хреста три дні, щоби виправити ситуацію, поїхати в Оленівку та забезпечити виконання своїх зобов'язань. В іншому випадку Україна не буде покладатися на Червоний Хрест і знайде інші способи та організації, щоби довести справу по звільненню наших військовополонених до позитивного результату.

Абсолютно правильна позиція, зважаючи ще і на припущення, що росіяни мають великий вплив на діяльність Червоного Хреста. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]