Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.12.2010 18:44

Про «політичних лузерів» або Литвин повинен піти у відставку

Ексрадник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова

Під час погоджувальної ради 20 грудня Володимир Литвин заявив, що звіту Генпрокурора стосовно брутального побиття народних депутатів у стінах парламенту «не буде, бо його просто не може бути». Я вважаю такі заяви спікера українського парламенту проявом цин

Під час погоджувальної ради 20 грудня Володимир Литвин заявив, що звіту Генпрокурора стосовно брутального побиття народних депутатів у стінах парламенту «не буде, бо його просто не може бути». Я вважаю такі заяви спікера українського парламенту проявом цинізму і такими, що не відповідають жодним принципам демократії і свободи. Слова, що пролунали з уст Голови Верховної Ради, є неприпустимими і відверто провокаційними.

В умовах, коли у стінах священної для українців будівлі у абсолютно бандитський спосіб забивають останній гвіздок у труну демократії, Литвин мав зайняти, принаймні, нейтральну позицію або ж таку, що відповідає нормам законів і Конституції України. Своєю ж заявою В.Литвин в чергове підтвердив свою підступність, залежність і підконтрольність діючій владі і вкотре показав неспроможність самостійно впливати на ситуацію.

Немає жодних виправдань людині, яка свій власний інтерес ставить вище державницького. Тим більше, коли ця людина займає другу за впливовістю посаду в Україні. Я хочу нагадати пану Литвину, що свого часу, за його ж головування «регіонали» місяцями безпідставно блокували трибуну ВР, і ніхто – ні він, ні тодішня влада не вдавалися до фізичної розправи. Сьогодні Литвин, як спікер парламенту, не здатен захищати інтереси українського суспільства.

Зауважу також, що своєю безхребетною позицією В. Литвин свідомо підіграє відверто кримінальним проявам в  українському парламенті, а також створює умови для встановлення  тоталітаризму і знищення демократії в Україні. На сьогоднішній день для українців і Литвин, і його партія є «політичними лузерами». За таких обставин, єдиною можливістю зберегти хоч якесь реноме перед своїм народом є добровільна відставка з посту Голови Верховної Ради і спроба почати свою діяльність з «чистого аркуша». За інших обставин, своє слово скаже народ, і вже на найближчих виборах люди дадуть гідну оцінку його антинародній позиції, а Литвин і його Народна партія назавжди зникнуть з політичної карти України.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]