Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2011 13:55

Альбом "Машины времени" за 2,5 млн. руб.

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

Юристам, що представляють інтереси групи, вдалося відсудити в татарської телекомпанії "ТВТ" 2,5 мільйона рублів (625 тис. грн.) за те, що на сайті компанії були незаконним чином розміщені записи рок-бенду.

Юристам, що представляють інтереси групи, вдалося відсудити в татарської телекомпанії "ТВТ" 2,5 мільйона рублів (біля 625 тис. грн.) за те, що на сайті компанії були незаконним чином розміщені записи рок-бенду.

Арбітражний суд республіки Татарстан визнав телевізійників винними в порушенні виняткових авторських прав. "ТВТ" подала апеляцію на рішення суду. Терміни оскарження вердикту не уточнюються.

"Ми дуже обережно ставимося до авторських прав, ретельно дотримуємося чужих й не хочемо, щоб порушували наші. Між тим, наша країна в останні роки стала областю повного нігілізму по частині охорони авторських прав, а може бути, і завжди була такою. Тільки 30-35 років тому нас обкрадала радянська влада, а зараз, можна сказати, ініціатива перейшла в маси", - прокоментував ситуацію один з учасників "Машини времени" Олександр Кутіков.

Останній реліз "Машини времени" - альбом "Машинопись", що включав 40 кавер-версій пісень "машиністів" у виконанні інших російських артистів, вийшов в 2009 році на фірмі грамзапису "Нікітін". Цей лейбл створив перший в своєму роді прецедент, подавши в січні 2011 року позов до користувача мережі "ВКонтакте" за те, що той розмістив на своїй сторінці записи одного з артистів "Нікітіна". У відношенні користувача, ім'я якого не називається, було порушено кримінальну справу за статтею 146 КК РФ (порушення авторського права і суміжних прав).

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]