Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.05.2011 10:37

Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал

Патентний повірений, тренер програми РАДА USAID, FDI-професіонал

«Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал», - саме під таким гаслом проходила Всеукраїнська конференція для фахівців з питань залучення інвестицій, організована Проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у період 26-27 травня у

«Віднині в Україні функціонує єдиний інвестиційний портал», - саме під таким гаслом проходила Всеукраїнська конференція для фахівців з питань залучення інвестицій, організована Проектом Агентства США з міжнародного розвитку ( USAID ) у період 26-27 травня у м. Ірпінь, що на Київщині. Де і було, власне, презентовано Український інвестиційний портал І nvestinUkraine . com . ua .

Український і нвестиційний портал ( www . investinukraine . com . ua ) має на меті об ?єднати та уніфікувати інформацію про всі наявні інвестиційні можливості України задля встановлення швидкого та ефективного контакту із інвестором за єдиним стандарним профілем україською та англійською мовами. Місія звичайно ж, ризикова, проте більш ніж здійсненна, оскільки адмініструвати та надавати оперативну інформацію про грінфілди, браунфілди, інвестиційні проекти будуть сертифіковані професіонали із інвестиційної промоції – випускники навчальної програми USAID Л ІНК – географія яких представлена усіма регіонами України.

«Контент сайту є унікальним за своєю суттю, оскільки уся інформація про той чи інший інвестиційний проект зведена до ключових даних, є структуризованою та доступною. Щодо функціоналу сайту, то відомості блоково поділені за регіональним та галузевим принципом, розроблена система пошукового механізму на сайті, де інвестор зможе здійснити, наприклад, пошук необхідної йому промислової ділянки за ключовими параметрами та потребами. Звичайно ж, це лише бета-версія порталу та попереду багато роботи аби привести портал до належного вигляду – заповнити усі інформаційні  блоки порталу, додати англійську версію, виправити недоліки із гіперпосиланнями, прописати релевантний контент на окремих сторінках, додати можливість взаємодії із соціальними мережами тощо», - повідомив учасник конференції, заступник директора Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку Дмитро Захарець, 

Аналогів для порталу « www . investinukraine . com . ua » в Україні немає, тому сподіваємось, що завдяки належній його підтримці центральними, регіональними та місцевими органами влади та при ефективній реалізації інструментів інтернет-маркетингу, Україна зможе залучити в свою економіку не один мільярд гривень інвестицій.

Однак, достеменно не відомо, якому саме центральному органу влади буде передано розроблений ресурс. Логічним, аби це було Державне агентство з інвестицій та національних проектів України. Саме на нього і робить ставку американський проект. І заявляє, що має достатньо ресурсів на його пролонгування та розвиток. Так що, тепер рішення за українською владою. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]