Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.12.2011 16:34

Куди дівся Черновецький. А ось він!

Економіст

Електронні документи Київського Єдиного дозвільного офісу відкриваються на привітанні Черновецького зі святом.

У рамках проекту з дослідження роботи Єдиних дозвільних офісів сьогодні тестував чудову роботу сайту Київського дозвільного офісу.

У переліку документів, які необхідно подати заявнику для отримання документів дозвільного характеру  за лінком: https://sites.google.com/site/dozvilcentr/dozvilni-dokumenti замість документів, наприклад для отримання дозволу або Технічні умови на підключення до мережі дощової каналізації та влаштування авто під’їзду, відкривається  сторінка з поздоровленнями Черновецького. На цій сторінці заявник дозвільного офісу може скачати повний текст привітання Черновецького  з нагоди Днів міліції,  журналіста, річниці визволення від німецько-фашистських загарбників, Днем Святої Трійці.

1111.jpg

Маю надію, що це випадковість, а не система і, побачивши мою публікацію системний адміністратор  ЄДО зробить все як треба та одночасно зробить цю публікацію неактуальною. Що стане кроком до прозорості дозвільних процедур та поліпшить інвестиційну привабливість Києва.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]