Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.03.2014 14:40

Першого квітня ми побачимо мільйони посмішок!

Професійна благодійність

Дуже скоро чергове перше квітня. В цей день особливо хочеться подарувати приємний настрій оточуючим. Що зараз зігріває більше ніж сонячна погода? Звичайно ж, це щира усмішка, що дарує Вам знайома людина чи навіть просто перехожий. Ми хочемо подарувати Укра

смайл.jpg
І все ж таки, 1 квітня має бути найвеселішим днем! Не дивлячись на погоду, стрічки новин Інтернет-порталів, наявність або відсутність заторів на дорогах міста ми просимо кожного поділитися своєю усмішкою і наповнити наш світ позитивними подіями.
Запрошуємо приєднатися до флешмобу і поборотися за призи!

Флешмоб проходитиме у двох форматах:

Оффлайн (1 квітня).

Для тих, хто хоче стати справжнім «мисливцем» за усмішкою!

У команді беруть участь 3 людини.

Приходь на Троїцьку площу до кас НСК Олімпійського з фотоапаратом (телефоном, «мильницею», професійним фотоапаратом) на брифінг (о 12:45 ; 13:45 ; 14:45 ; 15:45), там ми розповімо умови; надамо браслети, що виділятимуть твою команду; підказку, де буде захований реквізит для фотосесії; надамо візитки-смайли, з інформацією про сайт, де кожен зможе знайти свою посмішку http://1000000smile.kiev.ua/

З 13:00 до 16:00, кожну годину, ми будемо оголошувати старт нового туру фотополювання на усмішки!

Брифінг учасників проходитиме біля кас стадіону (м. Олімпійська).

Підказка: шукайте людей зі смайликами :)

Кожна фотографія з усмішкою буде розміщена на сайті http://1000000smile.kiev.ua/

Яка команда збере більше фотографій усміхнених обличь за весь період флешмобу, та й стане володарем головного призу - майстер-класу з фотографії на Polaroid 600 Extreme та інших призів. Результати ми оголосимо 1 квітня на місці проведення брифінгів о 18:00.

Онлайн (1 квітня-8 квітня 2014 року).

Для тих , хто не зможе приїхати на Троїцьку площу в місті Києві - ми приготували онлайн частину флешмобу.

Що потрібно для участі?

Сфотографуй усміхненого себе (*selfy ) або свого співробітника, друга, перехожого, дитину - відправ фото на електронну адресу [email protected]. Ми автоматично поповнимо наш сайт Вашими смайлами - давайте покажемо , що ми життєрадісна нація , яка вірить в надійне майбутнє нашої країни!

Подарунком в даному форматі стане: картина-колаж з усмішок у вигляді мапи України 2 х 3,5 м.

Як ми визначимо переможця? - Випадковим відбором Random!

Для бажаючих відправити фото в наші соцмережі, ось посилання на них:

VK http://vk.com/kondakovua

FB https://www.facebook.com/kondakov.ua

- Там ми теж розміщуємо Ваші усмішки - відправляйте фото з тегами #selfysmile #1000000smile #1Msmile (фото приймаються до 08.04.2014) .

*Для того , щоб поборотись за приз - обов'язково дублюйте фото на пошту проекту [email protected]

Нам дуже важлива Ваша підтримка:

Ми радо вітатимемо кожного, хто просто підтримає нашу ініціативу. Тут все ще простіше - розмістіть в якості своєї аватарки на кілька днів - з 29.03.2014, будь-який варіант наших смайлів (посилання для завантаження тут). Тим самим Ви зробите добру справу - підтримаєте наш позитивний проект. Ми заздалегідь вдячні всім і кожному за таку підтримку!


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]