Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
18.11.2016 10:02

У стані наркотичного сп’яніння

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Нас звичайно також надзвичайно цікавлять не лише наркотичні схильності народних обранців, але й їх справжня сексуальна орієнтація та можливі інші збочення.

Суспільство хоче знати, чи вживають високопосадовці та народні депутати наркотичні речовини. Про це сказав одіозний народний депутат з фракції «Народного фронту» Антон Геращенко, коментуючи зареєстрований у парламенті проект закону щодо спеціальної щорічної перевірки посадовців щодо наркотичної залежності та залежності від алкоголю і психоактивних токсичних речовин, передає УНН.

Цікавий хід думок людини, чиї постійні заливання очей з ностальгією згадують мешканці Красноградського району, адміністрацію якого це «пташенятко» гнізда Арсена Авакова очолювало.

Нас звичайно також надзвичайно цікавлять не лише наркотичні схильності народних обранців, але й їх справжня сексуальна орієнтація та можливі інші збочення. Проте, для встановлення істини не обов’язково викликати на допомогу фахівців. Поведінка депутатів говорить сама про себе – з таким завзяттям імітувати діяльність та політичну конкуренцію можливо лише в стані екстазу та у повному відриві від реальності.

На наших очах відбуваються й не менш дивовижні речі, такі, наприклад, як реінкарнація політичних трупів. Переляк владної верхівки перед суто риторичним наступом Юлії Тимошенко заставляє припустити, що наркоділер у нашої еліти один на всіх і засоби для штучного створення ілюзій усі вживають однакові. На телеекранах розгортається така запекла війна між «опозиційними» силами, що владі залишається лише тішитися якістю «препаратів», після вживання яких лідери фракцій готові влаштовувати будь-які шоу у прямому ефірі.

Біда у тому, що цинізм у взаємовідносинах суспільства зі своїми керманичами зростає з кожним роком, соціальне розшарування поглиблюється і ризикує згодом вилитися у неконтрольований бунт, що остаточно зруйнує залишки української державності. Але, перебуваючи у полоні ілюзій, верхівка та її політтехнологи не можуть в це ніяк повірити. А дарма, адже українська історія багата подібними подіями.

В цій ситуації марно сподіватися, що нашу владу і опозицію «попустить». Зійти з наркотичної грошової голки вони не погодяться ні за що. Тому ми продовжуємо наголошувати не необхідності перезавантаження проекту Україна легальними методами. Але чи почують нас ті, хто перебуває у стані наркотичного мороку і до пори до часу дивиться яскраві сни?  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]