Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.01.2016 22:19

НЕП: починаємо працювати на перспективу!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Активні і розумні – ми самі маємо керувати процесом, лише від нас залежить краще майбутнє України.

2016 рік стає для нас роком нових ідей і проектів.

Складна ситуація в державі не залишає нам альтернативи – ні влада, ні закордонні друзі не допоможуть нам подолати кризу.

Активні і розумні – ми самі маємо керувати процесом, лише від нас залежить краще майбутнє України. Тому найближчої середи о 19.00 у приміщенні кав’ярні київського театру «Браво» ми відкриваємо гостинні двері Дискусійного клубу НЕП.

НЕП – це Нова Екологічна/Економічна/Енергетична/Етнокультурна/Ефективна Політика нашої Держави . Вона завжди починається з ідей, котрі народжуються у спільних дискусіях. В основі нашого проекту – пошук найновіших рецептів ефективного господарювання, здатних виштовхнути Україну з прірви депресії та розчарування і оздоровити життя українського суспільства, відкрити нові шляхи розвитку для української молоді.

Наша робота буде системною. Ми не маємо права загубити гарні починання у потоці словоблуддя. Кожне раціональне зерно, усі важливі думки спікерів Клубу будуть занотовані і доступні для широкого загалу мислячої аудиторії. Підсумком нашої роботи стане видання, яким зможе керуватися в роботі і влада, і підприємницька спільнота, і будь-який громадянин України, котрий бажає самовдосконалюватися і хоче якісно змінити своє життя.

Екологія і економіка, енергетика і життєва енергія, питання сталого розвитку та духовна сила історичної спадщини – все це буде у фокусі діяльності нашого Клубу, все це ми хочемо осмислити і виробити практичні пропозиції для нашого суспільства.

Віримо в успіх! Його можливо досягти лише спільними зусиллями – тому відкриємо нові сторінки української історії разом!

До зустрічі ввечері 27 січня! 
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]