Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.10.2015 08:56

Реквієм по виборах!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

За ті 15 років, які я займаються громадською діяльністю, можу запевнити вас, що влада нічого не зробила для народу.

Що ж панове, хочу підбити підсумки щодо виборів таїх совкової системи. Нам черговий раз продемонстрували, що ніякого сенсувиборча процедура не несе й вибору, як такого, насправді, в нас немає. І щобнам не говорили, чого б нам не обіцяли - працюють тільки гроші. І все б нічого,якби нормальні громадські активісти не потрапляли в систему представницькогоранжиру. У нас в країні розвивається хвороба за іменуванням"рейтинг", де правий лише лідер. У результаті цього не працює жоденлюфт в середині партійної системи чи організації. По завершенню виборів, коливже є переможець, тобто лідер, він стає на кшталт того ж Сталіна, Гітлера,Муссоліні. Хоча найдоречнішим прикладом все ж хочу назвати вождя югославськихкомуністів Йосифа Броз Тіто, який нібито громадський діяч, все життя стоїть заправду, за людей, але коли потрапляє в систему, яка дає йому повноваженнярухати процесами, ці принципи зникають. Варто йому було лише повести бровою,всі ті "шнурки" й "шестірки" намагалися прочитати йогодумки й передбачити "царські" бажання.

Представницька система від радянської влади ізсамого початку націлена саме на першість головнокомандувача, лідера, керівника.Вона вбиває чесних людей, які спершу рвуться до влади, щоб відстоювати інтересигромадськості. І тоді у нас виникає штучне невиправдане лідерство, коли людинастає небожителем і всі мають підкорятися. Не важливо чи це вірне рішення, чи виє його прибічником, чи воно допоможе народу. Ми повинні підкорятися, бо таксформовано у системі, а система то не наша, кацапська, яка ламає всіх хлопців ідівчат, що приходять до влади з бажаннями щось змінити.

За ті 15 років, які я займаються громадськоюдіяльністю, можу запевнити вас, що влада нічого не зробила для народу. Все, щовідбувається в державі, всякий раз доводить мені, що єдина система, яка можеспрацювати в Україні - побудова організації держави як Гетьманат. Хочемо ми чине хочемо, а Україну спасе Третій Гетьманат, де за чіткими позиціями і прозориммеханізмом буде обиратися керуюча людина. Повноважень у голови буде дужебагато, але відповідальності за кожне рішення не менше.

Не вірю я в комуністичну систему радянських рад(Київради, районних). Ще одним підтвердженням того, що на українських земляхспрацює тільки Гетьманат є діяльність Саакашвілі, який не може впоратися ні звиборами, ні з областю. В Україні не працюють ніякі західні, східні чи хтозна-якіпідходи, що не притаманні українцям.

І очевидно, що я не був би українцем, якби не давпоради. Розуміючи, що ця система не працює і не запрацює, треба шукати іншішляхи порятунку нашої держави. І якщо вам потрібна моя порада, то я її дам -українці мають повернутися до системи. Це має бути наступний ТретійГетьманат.  

Існуюча система ні до чого хорошого не призведе, боіз самого початку була спаплюжена лицемірством і брехнею. Вона сама по собі нестрашна, страшна як наслідок перемін чесних громадських діячів у типовихпредставників влади. Будь-який представник громадськості не здатний втриматисявід спокус, які пропонує системи. Згодом вона поглинає людину, її принципи,добрі наміри і все світле, що вона мала. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи