Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.08.2015 11:31

Українці майте совість - шануйте Героїв!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Першому символу пам'яті майданівцям та добровальцям бути!

Останні роки ненька - Україна зазнає великих як територіальних , так і людських втрат . Багато молодих хлопців й чоловіків , які були чиїмись синами , чоловіками та батьками , відстоюючи гідність та волю нашої держави , полягли на українських землях , за Україну ! І думка про те , що ніхто , крім родин загиблих , не пам ' ятає героїв , пробуджує гнів та зневагу до   української громади . Влада , теж не краще , яка годує народ обіцянками про захист та підтримку сімей   вояків і бійців АТО , які не повернулися після війни з агресором . Нова політична е літа   не може виконати навіть найпростішого - покарати катів режиму та вшанувати пам ' ять загиблих на майдані . Кожен день ми   чули промови очильників влади у змі , « ЩО РОЗРОБЛЯЛОСЯ » чимало концепцій Небесної Сотні , реконстррукції Європейської площі Будинк у Профспілок чи створити «іменне» місце   вічної пам ' яті майданівцям . Але в кінцевому результаті   лише піар та обіцянки . Натомість , ми ніколи не вір и ли в ці байки і рухались за старим принципом , що якщо хочеш зробити добре - роби сам !

Розроблений   довгостроковий проект Української Військової Організація " СПАС -23" включає в себе низку заходів для вшанування пам ' яті загиблих воїнів . Перші заходи починаються вже ць ого   тижн я (11.-20.08.2015 року ) ,   на якому однодумці будуть реалізовувати програму спільної роботи німецьких та українських солдатів на воєнних похованнях . Одним з найяскравіших днів є 19 серпня , де на Аскольдовій могилі буде встановлений перший символ пам ' яті майданівцям та добровальцям на честь одного з найвідважніших борців за незалежність України . Фрако - Марку Грегорі Паславському ,   УКРАЇНЦЮ , як и й народився в   Сполучених Штатів Америки . Хочу підкреслити , що тільки українці ( а не хохли ) в буд ь - якому кут очку світу готові відстоювати гідність нашої держави , та громадяни інших країн і континентів , які точно знають і розуміють , що таке нація , національна держава .

Як заведено в літературі , живописі чи ще будь - яких культурних або суспільних сферах життя , саме образ однієї визначної особи уособлює період розгортання подій чи цілу епоху . Кожен герой Небесної Сотні заслуговує на почесний   іменний монумент , але влада цього не робить . Тому Українська війскова організація   СПАС -23 разом з фондом « Марка Грегорі Паславського» встановлює символ пам ' яті одному з почесних воїнів Євромайдану - невідомому герою , але безмежно відважному й сміливому воєнові , який поклав життя за рідну державу

Встановлення першого символу пам ' яті майданівцям та добровольцям об ' єднано з подією упорядкуванням могил німецьких вояків Другої світової війни . Бо , я кщо ми хочемо , щоб поважали українській народ , його цінності   і його героїв , громада має навчитися розуміти і поважати   горе сусіда іншого   народ у , їхні цінності і їхніх героїв .  

Український народ потребу є повернення до сво є ї ментальністі , традицій , звича ї в , почуття єдності й повагу один до одного , як це було колись . Г оловн ою мет ою   упорядкування є приверн ення уваг и громадськості , спонукати її   шанобливо ставитися до гідності народних героїв . Ми в жодному разі не маємо права забувати всіх наших хлопців та дівчат , наш и х героїв , які покладали своє життя за нашу свободу і незалежність Герої минулих століть , що боролися в умовах тоталітаризму , герої , які борються за це зараз - мають шануватися завжди . Адже саме вони весь час вірили і досі вірять , що на українській землі зросте самостійна і щаслива нація .

Закли к аємо всіх небайдужих долучитися до заходів й висловити свою шану справжнім чоловікам - безсмертним воїнам України .

Вічна пам ' ять Вам Герої ! Україна понад усе ! Слава Україні !

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]