Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.07.2017 13:23

Як старі мікрорайони міста зробити комфортними і затишними?

Лідер партії "Нові обличчя"

Цього року ми виділили 5 мільйонів гривень на реконструкцію мікрорайону Ірпеня, відомого під назвою «БКЗ». Район, який довго вважали одним із найбільш занедбаних, стане безпечним, комфортним і затишним.

Цього року ми виділили 5 мільйонів гривень на реконструкцію мікрорайонуІрпеня, відомого під назвою «БКЗ». Район, який довго вважали одним із найбільшзанедбаних, стане безпечним,комфортнимі затишним.

19830213_1628635007178294_1460005605_o.jpg

Капітальні роботи зізміни теплотрас, каналізаційних колекторів чи водогону у старих мікрорайонахІрпеня не проводилися десятиліттями. Серед них і БКЗ.Вперше за багато років почалися кардинальні зміни не на одній вулиці, а вцілому районі. Ремонтні роботи стартували із заміни теплотраси. Вона була уженастільки зношена, що стала небезпечною. Про якусь енергоефективність взагаліне йшлося, рахували тільки тепловтрати. На сьогодні замінено уже майже 60%.

19724261_1628635920511536_687996050_o.jpg

Крім того, будемо мінятичастину каналізаційного колектору. А під час реконструкції вулиць – і водогін.Так, як це робиться при ремонті усіх доріг в Ірпені.

У гуртожитку по вул.Миру, 2г плануємо замінити дах, стан якого уже теж аварійний.

Прокладемо тротуари, щодо недавнього часу були тут справжньою рідкістю. Буде встановлено новий дитячийрозважально-спортивний комплекс. До речі, його придбання – заслуга самих мешканців,які згуртувалися, підготували проект і виграли гроші на його реалізацію уконкурсі на Громадський бюджет – 2016.

19650184_1628635420511586_1841992670_o.jpg

Хочу наголосити, що івся реконструкція мікрорайону відбувається саме завдяки надзвичайній активностіта ініціативності мешканців БКЗ. Вони показали приклад усій громаді міста якчерез конструктивний діалог з владою, співпрацю з депутатом округу та участь урізноманітних програмах можна змінити свій дім на краще. Уже незабароммікрорайон БКЗ із новим сквером Миру, новим міським стадіоном і Центральнимбудинком культури, новим дитячим садочком, що буде відкритий цього року навулиці Курортній, оновленим садочком «Радість», де будуть проведеніенергоефективні заходи, стане зразком для інших. Адже далі ми плануємокомплексно реконструювати й інші мікрорайони Ірпеня.

Вже зараз ремонтніроботи з центральної частини міста розходяться у різні сторони. Зміни почалисяй по той бік залізничної колії. Поруч зі створенням нової комфортноїавтостанції, проведемо реконструкцію привокзальної площі. По рівню благоустроювона не буде поступатися центральній площі. Вірю, що наші довгі перемовини зУкрзалізницею таки отримають позитивне завершення, і невдовзі ми зможемо реконструюватий підземний перехід.

Кардинальних змін зазнаєтакож площа поруч з кінотеатром. Разом із реконструйованою вулицею Тищенка,оновленим парком Перемоги та створенням дитячого парку Незнайки, Ірпінь отримаєще одне улюблене місце відпочинку містян і гостей.

Хто б що не казав, алечисті охайні тротуари і нові дороги, красиво облаштовані клумби і зонивідпочинку, оновлені площі і реконструйовані парки це не просто красивакартинка. Це та неповторна аура міста, що приноситьособливе відчуття позитиву і оптимізму мешканцям. Це відчувають і дорослі, ідіти. Саме із новими дитячими садочками, школами, медичними закладами,покращенням якості освітніх, медичних, комунальних послуг це називаєтьсякомфортним життям у місті. І до цього йде Ірпінь, динамічно і впевнено.

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи