Про автора

1 2 3 4 5 . . . 7

Професійна діяльність. З 2011 по 2014 роки проходив службу в органах Державної кримінально-виконавчої служби України в Донецькій області. Звільнений у запас у званні старшого лейтенанта внутрішньої служби. За час проходження служби підготував одну фахову статтю присвячену проблемам підготовки радянських пенітенціарних закладів до сучасних умов утримання і корекції засуджених. Також є співавтором двох посібників - методичних рекомендацій для волонтерів, які ведуть соціально-виховну та тренінгову роботу з молоддю, яка відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

У 2014 році вступив до аспірантури Донецького національного університету ім. Василя Стуса в м. Вінниця, за фахом 09.00.03 "соціальна філософія та філософія історії". Де займався вивченням ідеологічних особливостей і мобілізаційного потенціалу релігійно мотивованих проєктів, та їхнім впливом на національну безпеку України.

З 2017 року молодший науковий співробітник у межах держбюджетної науково-дослідної роботи кафедри філософії Донецького національного університету імені Василя Стуса «Соціально-філософська рефлексія шляхів вирішення конфлікту на Сході України» (0116U002518). В ході проведеної роботи опублікував вісім фахових статей з проблематики досліджень, співавтор трьох монографій.

У березні - квітні 2017 року на запрошення State Culture Capital Foundation of Latvia, працював у Ventspils International Writers 'and Translators House, на базі якого займався розробкою частини наукової теми.

Освіта. Закінчив Державний університет інформатики і штучного інтелекту, де здобув ступінь магістра за спеціальністю "Релігієзнавство, викладач релігієзнавчих та філософських дисциплін".

Контакти
E-mail: [email protected]