Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
19.08.2014 15:49

Відродитися з попелу

Адвокат. Засновниця та СЕО юридичної компанії Main Business Partner

Український Атлант здатен розправити плечі тільки повсякденною працею, бо основна ідея національності в економічному розвитку.



фенікс.jpg

«І дам мир у Краю, і ви будете лежати, і ніхто не вчинить, щоб ви тремтіли, бо злу звірину винищу з землі, а меч не перейде через Край ваш.»

(Біблія. Левит 26:6)


Неймовірно цікава історія ніби давньої і в той же час нової держави, держави яка відродилась з нічого, як Фенікс.

     Російська пропаганда безперервно штовхає нам ідею «світової змови» і американських євреїв, які хочуть захопити наші землі і для того розповсюджують по землі страшні хвороби, і як "всемогутні боги" споглядають на свої діяння з американської гори «Олімп», що на Манхеттені.

      Основна ідея «руського» бачення полягає в гріховності безбідного існування країни Ізраїлю, жителі якої демонічно пісок перетворюють на золото, а за допомогою «комітету 300» викрали в нещасних сусідів неймовірно цінну територію безплідної пустелі.

Гляньте тільки скільки радянської літератури присвячено цій «ідеї», а ще проаналізуйте  хто є її основним автором. Чи не ті ж «фантасти» придумали кровожерливих «бандероців»?

         Держава Ізраїль це феномен світової історії і цінний приклад іншим народам, що згуртувались у боротьбі за національне визначення.

         Вона почалась тоді, коли євреї зі всіх частин світу перейнялися сіоністською ідеєю, яка в 1948 році реалізувалась в оголошенні незалежності Ізраїлю.

     Віддані духу патріотизму євреї скуповували Палестинські землі, що тоді перебували в колоніальній залежності Великої Британії. Скуповували те, що з дідів прадідів належало їм по праву «землі».

    Вдумайтесь тільки, українці також взяли участь у цьому будівництві.  Надважливу роль у відбудові Ізраїлю зіграла Голда Меїр, уродженка Києва, яка стала у витоках єврейської державності, була четвертим Премєр-міністром Ізраїлю, першим послом  Ізраїлю в країни СРСР.

     Суть Ізраїльської держави полягала у ефективній організації колективної праці.  Абсолютно зараз виключаю ідею соціалізму, бо це пройдений етап, тим не менше, погодьтесь, праця у будь-якому прояві (колективна чи індивідуальна) людству необхідна, без неї ніяк.

       Так от, взята  в основу ідея спільної роботи над єдиною метою відтворила знищену державу, на холмах пустельного піску здійняла будинки, дороги, школи і магазини, виростила дерева. Сьогодні Ізраїль чудовий.

          Але чому так, чому ідеї єврейського націоналізму відмовляються працювати так само ефективно і у випадку відбудови української держави?

        Та тому що Ізраїль будувався аж ніяк не силою СЛОВА, ми ж хочемо Україну збудувати СЛОВОМ, чекаємо коли з пророцтва прийде «ЖІНКА В БІЛОМУ» чи ще якась казкова істота, що стане для України чарівною пілюлею. Чекаємо коли Україна нарешті «підніметься з колін» (уявляєте собі цей процес в реалі??? Хто підніметься, чого підніметься і про чиї коліна мова???)  і всім «браттям» «усміхнеться доля»?????

           Що ж, чекайте поки нестримна течія понесе ворогів ваших, висиджуйтесь годинами біля екранів телевізорів, ноутів і планшетів і ждіть, може «пані» вже на порозі.

             Ех, якби тільки кожен переоцінив свої можливості і всі-всі свої зусилля спрямував заради спільної мети, кожен як один став пліч о пліч вже не в боротьбі з уявними ворогом, а для того щоб спільно запустити велику машину Української держави.

     Це перше і найважливіше, що потрібно для існування будь-якої організації суспільства – праця, дохід і розвиток.

          Відкиньте зі своїх голів нав’язану ідею про гріх від багатства, бо відсутність матеріальних можливостей породжує  залежність людини від більш заможніх, породжує рабство.

        Не піддавайтесь ілюзії, що без доходів і тяжкої праці, а лише з глибокою національною ідеєю, можна відродити країну. Це не так.

          Не ховайтесь від свого бажання жити заможно, адже як не крути це бажання стало наріжним каменем цьогорічної кривавої революції.

       Будьте чесні з собою, візьміть для озброєння твір Айн Ренд «Атлант розправив плечі», твори інших капіталістів і читайте. Нехай не обманюють вас підлі маніпулянти свідомістю мас.

         Той хто каже, що розвиток не в матеріальних благах брехун, який хоче звести нанівець Українське Національне Відродження.

          Тож нехай ваша робота приносить вам задоволення і користь вашій сімї, нехай її результат стане допомогою потребуючим сиротам, воїнам, що сьогодні боронять нашу свободу, нехай вона приносить неймовірних плодів. Тільки тоді Україна, в особі всіх хто називає себе УКРАЇНЦЯМИ, по-справжньому дасть початок новому життю, а діти і внуки Українців гідно продовжать нашу з вами справу, тримаючи один одного під плече за принципом «один за всіх».

               Слава Україні!

              

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]