Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.02.2016 17:54

Навіщо оприлюднили стенограму РНБО?

Народний депутат України VIII скликання (2014-2019)

Чимало популістів не припиняють розповідати, що, якби не здали Крим без жодного пострілу, то не було б війни на Донбасі.

Після оприлюднення стенограми засідання РНБО,присвяченого початку анексії Криму Росією в лютому 2014 року, фактрозсекречення документу почали називати злочином, політичною маніпуляцією, чорнимпіаром для окремих політиків і т.д. Тобто дехто намагається переконатисуспільство в тому, що цей крок є виключно спробою дискредитації політичнихопонентів діючої влади.

Однак прихильники цієї точки зору чомусь не згадують, щопитання оприлюднення стенограми того засідання систематично піднімалося з часуйого проведення два роки тому. І робилося це не просто так, адже тоді політичнаеліта країна вирішувала долю всієї держави, і суспільство має право знати,наскільки правильним і обґрунтованим було це рішення. Зрештою, внаслідок цьогорішення Україна без найменшого опору здала частину власної території, післячого ще й була втягнута у кровопролитну війну. Тож не має ані найменшогосумніву, що за подібні кроки мають відповідати всі, хто наполіг на обраномуваріанті дій. Це справедливо, і не варто приплітати сюди забагато політики.

Крім того, чимало популістів не припиняють розповідати,що, якби не здали Крим без жодного пострілу, то не було б війни на Донбасі. Ну,принаймні тепер вони точно знатимуть, на чию адресу звертати свої гнівнітиради. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи