Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
27.08.2021 15:16

Хай буде світло

Директор ТОВ "Енерго Збут Транс"

Як просувається процес закупівлі електроенергії між УЗ і держгенерацією.

Ми знаходимся на фінальному етапі виправлення стратегічних помилок минулих років, коли «Укрзалізниця» та державні виробники електроенергії, несли збитки будучи не в змозі налагодити взаємовигідне партнерство.

Незабаром відбудуться перші аукціони по закупівлі електроенергії АТ «Українська залізниця» в компаній державної генерації, за прямими договорами, відповідно до нової постанови Кабінету міністрів України.

Приємно приймати участь в процесі узгодження взаємовигідної співпраці, в якому всі учасники зосереджені на максимально швидкому та ефективному досягненні результату.

Зараз юридична частина закупівлі обробляється в «Українській енергетичній біржі». Процес знаходиться на етапі узгодження останніх нюансів, для дотримання необхідного регламенту.

Ми готуємося до того, що за результатами аукціонів, будуть підписані договори на максимально можливий термін в 36 місяців, по закупівлі необхідного об’єму електроенергії для АТ «Українська залізниця».

Такий форвардний контракт, за змістом, цілями та ризиками, які він нівелює буде безпрецедентним, по своїй обоюдній вигоді, між підписантами. В умовах загального енергоринку

З боку постачальника електроенергії для «Укрзалізниці», компанії «Енерго збут транс», можу зазначити, що нами буде диверсифіковано портфель закупівель в державної генерації. Це будуть договори як з «Енергоатомом» так і з «Укргідроенерго» і «Центренерго». З нашого боку, це шлях до зменшення ризиків. З боку генерації – завантаження всіх державних гравців великим об’ємом потреби «УЗ» в електроенергії.

З боку самої компанії, ми працюємо над оптимізацією усіх процесів, які несуть загрозу як нашій ефективності так і роботі замовника – вирівняно календар платежів «УЗ», впроваджуються інструменти по відслідковуванню споживання електроенергії, реагувати на коливання та економити значний об’єм коштів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]