Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.09.2011 20:00

Незалежні профспілки підтримують встановлення пені при затримці заробітної плати!

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Незалежні профспілки пітримують ініціативу народних депутатів Марущенко В.С. та Жванії Д.В. встановити пеню при затримці заробітної плати і очікують, що Верховна Рада пітримає цей законопроект.

Незалежні профспілки пітримують ініціативу народних депутатів Марущенко В.С. та Жванії Д.В. встановити пеню при затримці заробітної плати і очікують, що Верховна Рада пітримає цей законопроект. 28 вересня 2011 року у Верховній Раді України зареєстровано законопроект, яким передбачається встановити матеріальну відповідальність роботодавця перед працівником за затримку заробітної плати. Проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо матеріальної відповідальності роботодавця перед працівником за порушення строків виплати заробітної плати та інших виплат, що належать працівнику)» (реєстраційний номер 9223 від 28.09.2011 року, внесений народними депутатами Марущенком В.С. та Жванією Д.В.) пропонується встановити, що в разі несвоєчасної виплати заробітної плати роботодавець зобов’язаний сплачувати працівнику пеню в розмірі одного відсотка від заборгованої суми за кожен день затримки, починаючи з наступного дня після закінчення встановлених строків виплати та включаючи день фактичної виплати. Гадаємо, що Верховна Рада підтримає цей законопроект.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]