Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
13.07.2011 21:24

Профспілки пікетуватимуть Адміністрацію ПРЕЗИДЕНТА

Голова громадської організації "Громадська Палата України"

Профспілки 15 липня проведуть пікет під стінами Адміністрації Президента на підтримку звернення Профспілок України до глави держави Віктора ЯНУКОВИЧА щодо застосування ним права вето до прийнятого Верховною Радою Закону «Про заходи із законодавчого забезпе

Профспілки 15 липня проведуть пікет під стінами Адміністрації Президента на підтримку звернення Профспілок України до глави держави Віктора ЯНУКОВИЧА щодо застосування ним права вето до прийнятого Верховною Радою Закону «Про заходи із законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи».

Як відомо, 8 липня Верховна Рада України прийняла у цілому Закон України «Про заходи із законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи».

Пікет проходитиме в м. Києві біля Адміністрації Президента з 11.00 до 12.00 год.

Конгрес профспілок закликав профспілкових активістів, усіх бажаючих прийняти участь в пікетуванні АП та звернувся до регіональних профспілок з проханням, в знак солідарності з Київським пікетом, провести такі пікети біля будівель адміністрацій в обласних центрах.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]